Tarih: 19.01.2019 15:02

Down Sendromdular Erikli Tepe’de buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Down Sendromdular Erikli Tepe’de buluştu

Kurulduğu günden beri gerçekleştirdikleri aktivitelerle adlarından sıkça söz ettiren +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği üyesi öğrenciler Gölcük Belediyesi tarafından Gölcük’e kazandırılan Erikli Tepe Tabiat Parkı’nda karın tadını çıkardılar.

Kaymakam Altıntaş Down Sendromluları yalnız bırakmadı

+ 1 farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği üyesi öğrencilerin Erikli Tepe Tabiat Parkı’nda ki kar eğlencesine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in eşi Feriha Ellibeş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz katıldı.

Sucuk ekmek ikram edildi

Kar üstünde gönüllerince eğlenen Down Sendromlu öğrenciler günün sonunda ikram  edilen sucuk ekmek ile mutlulukları bir kat daha arttı. Gerçekleştirdikleri gezi hakkında düşüncelerini dile getiren+1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz, “ Gölcük Belediyesi’ne bize böyle güzel bir imkan sunduğu için çok teşekkür ederim. Çocuklarım ile birlikte unutulmaz bir gün geçirdik. Ayrıca bugün bizleri yalnız bırakmayan Gölcük Kaymakamımız Sayın Mustafa Altıntaş ile Sevgili eşi Funda Altıntaş’a Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’in eşi sevgili Feriha Ellibeş’e ve her daim yanımızda olan Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz’a çok teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —