Tarih: 22.03.2019 14:46

Down Sendromlu bireyler Murat Demirci’yi bağrına bastı

Facebook Twitter Linked-in

Down Sendromlu bireyler Murat Demirci’yi bağrına bastı

Geçtiğimiz gün Anıtpark’ta gerçekleştirilen 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü programına, Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci katılım sağladı.

Genç Muhtar Adayı Demirci, down sendromlu çocuklara destek verdi

Yoğun bir katılımla Anıtpark’ta gerçekleştirilen 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü programına katılım sağlayan Genç Muhtar Adayı Murat Demirci, down sendromlu çocuklara destek vererek, ‘Down sendromlu bir hastalık değildir’ dedi.

Demirci, “Şu unutulmaması gerekir ki Down Sendromlu bir hastalık değildir”

Mahallesinde çok sevilen ve gönüllerde taht kurmaya devam eden Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci, ilçemizde gerçekleştirilen sosyal etkinliklere katılım sağlamaya devam ediyor. Genç Muhtar Adayı geçtiğimiz gün gerçekleştirilen 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü programına katılım sağladı ve yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü programına katılım sağlayarak down sendromlu çocuklarımız ile bir araya geldim ve onlarla bol bol sohbet ettim. O kadar cana yakın o kadar samimilerdi ki sohbetlerine doyum olmadı. Şu unutulmaması gerekir ki Down Sendromlu bir hastalık değildir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —