Tarih: 05.04.2019 14:53

Down Sendromlular kupalarını aldı HELAL OLSUN SİZE

Facebook Twitter Linked-in

Down Sendromlular kupalarını aldı

HELAL OLSUN SİZE

Geçtiğimiz gün düzenlenen Gönüllerin Birincileri Yarışıyor Floor Curling turnuvasında üstün başarı elde eden ve Gölcük’e birincilik getiren Down Sendromlular kupalarını Gölcük Down Cafe’de düzenlenen  tören ile aldı.

Kupalarını hep birlikte aldılar

İzmit Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Şube Başkanı Zeynep Sudan ve  Turnuvanın Antrenörleri ve aynı zamanda Kocaeli Büyük Aile Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Figen Derin ve Oya Çetinkaya’dan  birincilik Kupalarını, katılım Belgelerini, katılım plaketlerini ve turnuvaya özel t- shirt  alan Down Sendromlu bireylerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Ödül töreninde ayrıca +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz ve Başkan Yardımcısı Yusuf Sirmen’e turnuvaya özel t- shirt hediye edildi.

Abanoz, “Böyle bir organizasyonda yer almaktan büyük keyif aldık”

Gerçekleştirilen ödül töreni sonrasında duygu ve düşüncelerini dile getiren +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz yaptığı açıklamada, “ Bilindiği gibi Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü’nün organize ettiği Gönüllerin Birincileri Yarışıyor Floor Curling  Şampiyonası geçen hafta ilimizde düzenlenmişti ve +1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği olarak üstün başarı elde ederek Gölcük’e birincilik getirmiştik. Bugün İzmit Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Şube Başkanı Sayın Zeynep Sudan ve sevgili antrenörlerimizden kupamızı, katılım belgemizi ve katılım plaketimizi aldık. Böyle bir organizasyonda yer almaktan büyük keyif aldık. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

Yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu

Ziyaretin sonunda kısa bir açıklama yapan İzmit Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Şube Başkanı Zeynep Sudan yaptığı açıklamada Down Sendromlu öğrencilere başarılar diledi. Gerçekleşen ziyarette ayrıca önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —