Tarih: 13.06.2018 15:15

Downlular Gölcük Down Cafe’de iftarda buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Downlular Gölcük Down Cafe’de iftarda buluştu

+1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği tüm dernek üyelerini ve ailelerine Gölcük Down Cafe’de iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğinin sonunda dernek üyelerinden Burak’ın doğum günü olması münasebetiyle Cafe önünde Burak’a sürpriz Doğum günü düzenlediler.

Kocaeli genelinde bulunan üyeler ve aileleri katıldı

Geçtiğimiz akşam Gölcük Down Cafe’de düzenlenen iftar yemeğinde +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz ve Yönetimi, dernek üyesi çocukları ve ailelerini ağırladı. Kahkahanın yüksek olduğu iftar yemeğine Gölcük’te ikamet eden öğrencilerin yanı sıra Bağçeşme ve İzmit’te ikamet eden çocuklar ve aileleri katılım sağlaması oldukça renkli ve eğlenceli bir iftar yaşanmasına sebep oldu.

Mutluluk göz yaşları

Çok samimi ve sıcak geçen iftar yemeğinde aynı zamanda Down Sendromlular Derneği üyesi ve Down Cafe’nin daimi çalışanlarından Burak’a sürpriz doğum günü düzenlendi. Cafe önünde hazırlanan doğum günü masasını etrafında toplanan konuklar ile 66. Sokak ta coşkulu anlar yaşandı. Hazırlanan sürpriz doğum günü partisi nedeniyle oldukça mutlu olan Burak mutluluk gözyaşları içinde Dernek Başkanı Belgin Abanoz ve doğum gününe katılan herkese teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —