Tarih: 23.09.2019 14:46

DSP İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu ŞENEMRE’Yİ ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

DSP İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu

ŞENEMRE’Yİ ZİYARET ETTİ

DSP Gölcük İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Afşin Şenemre’yi ziyaret ederek düşüncelerini paylaştı.

GÖLCÜK İLE ALAKALI DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞTI

Yaklaşık 6,5 ay önce gerçekleşen yerel seçimlerde yıllar sonra DSP çatısı altında belediye başkanı adayı ve meclis üyeleri çıkaran kısıtlı bütçesi ile seçim çalışmalarını en iyi şekilde değerlendiren, yıllardır tabela partisi konumunda ki DSP’yi Gölcük’te canlandıran Çağlayan Garipoğlu Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Afşin Şenemre’yi ziyaret ederek Gölcük ile alakalı düşüncelerini paylaştı.

GARİPOĞLU “GÖLCÜK’ÜN GELECEĞİ İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ”

Seçim dönemi yaşandı bitti, vatandaşlarımız Ali Yıldırım Sezer’i belediye başkanı seçmek istedi ve seçti, bizim için önemli olan bundan sonrası, Gölcük’ün sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda yapılacak olan her konuda bizler de üzerimize ne düşüyorsa yapmak için elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz. Bu ister bizim fikrimiz olsun, ister CHP’nin ister ise AK Partinin fikri olsun elimizden geleni yapmak için gecemizi gündüzümüze katmaya hazırız. Bizim amacımız bizden sonra gelecek olan nesle hem ticari anlamda hem de sosyal ve kültürel anlamda hak ettiği yeri daha fazlasıyla hak edecek bir Gölcük bırakmak”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —