Tarih: 17.06.2018 10:37

DUALARLA ANILDI

Facebook Twitter Linked-in

Şehit Mehmet Akif Bekiroğlu unutulmadı

DUALARLA ANILDI

Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in bırakmış olduğu davada 16.06.1978 tarihinde şehit olan Mehmet Akif Bekiroğlu, Gölcük Ülkü Ocağı’nda sene-i devriyesi olması nedeniyle düzenlenen Mevlid programı ile anıldı. Kuran-ı Kerim okundu ve dualarla anıldı.

Anma programına katılım yoğun oldu

Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in bırakmış olduğu davada 16.06.1978 tarihinde şehit olan Mehmet Akif Bekiroğlu, Gölcük Ülkü Ocağı’nda sene-i devriyesi olması nedeniyle düzenlenen Mevlid programı ile anıldı. Sene-i devresi nedeniyle Şehit Mehmet Akif Bekiroğlu’nu anma programına Gölcük Ülkü Ocakları Derneği Başkanı Tuncay Cabar, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Aday Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu ve Ülkücü Gençler katılım sağladı.

Başkan Cabar, “Namus ve şeref ile cenk etmeyi görev bilen bir hareketin mensuplarıyız”

İlçe Başkanı Tuncay Cabar kısa bir konuşma yaparak; ” Bugün kabri memleketi sürmenede bulunan Akif Bekiroğlu Ağabeyimizi şehit olduğu Gölcük’te, her bir taşında hatırasını barındıran Gölcük Ülkü Ocağımızda anıyoruz. Bizler bayrak ve vatan uğruna şehit olan ağabeylerimizin mirasçısı; namus ve şeref ile cenk etmeyi görev bilen bir hareketin mensuplarıyız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —