Tarih: 13.02.2020 13:03

Dubalar zarar görmeye devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Dubalar zarar görmeye devam ediyor

İlçemizde cadde ve sokak üzerinde yol kenarlarına koyulan dubalara zarar verilmeye devam ediyor. Vatandaşlar dubalara verilen zarardan dolayı şikayetçi olduklarını dile getirdiler.

Vatandaşlar artık dubalara olan bu zararın son bulmasını istiyor

İlçemizde sokak ve cadde aralarında yol kenarlarına koyulan dubalara zarar verilmeye devam ediyor. Dubaları ezerek arabalarını park eden ya da araçlarını park ederken yol kenarlarında bulunan dubalara çarpıp zarar veren sürücüler hala bu zararı yapmaya devam ediyor. Duyarsız sürücülerin yaptığı bu dikkatsizlik vatandaşlardan tepki toplarken dubaların zarar görmemesini de dile getirdiler.

Vatandaşlar, “Duyarsız sürücülerin yaptığı bu dikkatsizlik haddini aştı”

Vatandaşlar konu ile ilgili yaptıkları açıklamada, “İlçemizde bulunan bu dubalara neredeyse her gün zarar veriliyor. Bu dubalara verilen zararlar ile sürekli karşılaşmaktayız. Gölcük’te bu manzaraları görmek istemiyoruz. Belediye personeli cadde ve sokaklarda park yasağı tabelası takması yetmezmiş gibi bir de yol kenarlarına dubalar takıyor ki araba park edilmesin diye ama bizim duyarsız vatandaşlarımız ne tabelayı görüyor ne de dubaların hasar alıp almamasına aldırış ediyor. Biz artık bu duruma kesin bir çözüm bulunmasını istiyoruz”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —