Tarih: 20.07.2017 12:44

Dubalar zarar görmeye devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan ve hızlı bir şekilde Prestij Yol özelliği taşıyan 38. Sokak’ta yolun orta kısmına takılan demir dubalar duyarsız sürücüler tarafından zarar görmeye devam ediyor.

Yeni yapılan yolda dubalar devrilmeye başladı

Gölcük Belediyesi’nin başlattığı ve birçok cadde ve sokakta hayat bulan Prestij Yol uygulaması Gölcük’te son olarak 38. Sokak’ta uygulandı ve Gölcüklü vatandaşlar tarafından oldukça beğenilirken duyarsız sürücülerin verdiği hasarlar ise vatandaşları üzüyor. Park yasağı olan sokakta yol kenarlarına takılan dubalar ve yolun orta kısmına döşenen bloklar sürücülerin park etmelerini önlemek amacıyla yapılsa da duyarsız sürücüler buna pek aldırış etmiyor ve demir dubalara ve  yolun ortasında bulunan bloklara zarar vermeye devam ediyor.

Vatandaşlar çözüm bulunmasını istiyor

Yakın zamanda yapılan ve kısa sürede zarar görmeye başlayan yol çevredeki vatandaşları da üzüyor. Vatandaşlar, “ Gölcük Belediyesi ne güzel yol yaptı. Bizim de vatandaşlar olarak bu mille servetlere sahip çıkmamız gerekiyor ama ne yazık ki duyarsız sürücüler bu yollara ciddi zararlar veriyor. Buda bizi çok üzüyor. Belediye park yasağı olduğu için bu dubaları koyuyor ama sürücüler ısrar ve inatla yol kenarlarına arabalarını park etmeye devam ediyor. Bizim uyarılarımızı da aldırış etmiyorlar. Yetkililerin bu konuda bir çözüm bulmalarını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —