Tarih: 28.02.2019 15:01

Duble Yol Projesi’nde çalışmalar yaz aylarında başlayacak

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin genişletilmesi amacıyla yol üzerindeki bazı binalara kamulaştırma işlemi yapılarak yıkılmıştı. Vatandaşlar Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ne projenin bir an önce başlamasını isterken, yetkililerden alınan bilgilere göre yaz aylarında çalışmalara başlanılacağı öğrenildi.

Bu proje trafiği oldukça rahatlatacak
Trafik  sorununa çözüm olması için ilçemizin önemli bağlantı yollarından biri olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin genişletilmesi yönünde ilk çalışmalara 2018 yılında başlanmıştı. Bu kapsamda cadde üzerindeki bazı binalar kamulaştırılmış ve yıkılmıştı. Caddede bulunan iki binanın yıkılması ile yol çalışması için engel kalmadığı netleştirilmişti. Edinilen bilgilere göre Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin genişletilmesine yönelik olan çalışmanın 2019 yılı planına konulduğunu ifade eden yetkililer, yolun yaz aylarında genişletileceğini de ayrıca ifade etti.

Vatandaşlar, “Umarız çalışmalar sonucunda trafik sorunu biraz da olsa ortadan kalkacak”

Vatandaşlar, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada şu sözleri dile getirdiler: “Genişletme çalışması ile birlikte yolun daha iyi bir şekilde hizmet verebileceğini düşünüyoruz. Araç sürücüleri eski Yunus Market’in alanını şu an için otopark olarak kullanıyorlar. Yetkililer bu yaz ayı içerisinde çalışmaların başlayacağını açıklamıştı. Umarız çalışmalar sonucunda trafik sorunu biraz da olsa ortadan kalkacak” dediler.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —