Düğün sezonu başladı VATANDAŞLARIN TERCİHİ, MURAT KUYUMCULUK
İlçemizde hizmet veren Kuyumcular arasında çeşitleriyle dikkat çeken Murat Kuyumculuk, vatandaşların yoğun ilgisiyle hizmetlerine aralıksız devam ediyor.
Gölcük ilçe genelinde he yıl düğün sezonu Nisan ayının 15’inden sonra başlar ve akabinde her ay düzenli olarak hafta sonları yoğunluk kazanarak Yılsonuna kadar devam eder. Böylesine Cemiyet törenlerinde en önemli şey tabiki takılar olur.
İlçemizde hizmet veren Kuyumcular arasında çeşitleriyle dikkat çeken Murat Kuyumculuk, vatandaşların yoğun ilgisiyle hizmetlerine aralıksız devam ediyor. İşletme sahibi Murat Engin, “Murat Kuyumculuk olarak altın başta olmak üzere diğer değerli taşlardan oluşan çeşit ve modellerimiz ile bu yıl farklılık yaşatmaya kararlıyız” dedi.
Çeyiz alışverişlerine özel yeni modellerimiz hazır
İşletme sahibi Murat Engin yaptığı açıklamada, “Murat Kuyumculuk olarak bizde üzerimize düşen görev ve sorumluluğumuzla vatandaşlardan gelen taleplere cevap veriyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda Söz, Nişan, Nikâh ve Düğün Cemiyetleri için Bilezik, künye, bileklik, saat, küpe, yüzük, kolye, gerdanlık setleri başta olmak üzere çeyiz alışverişlerinde vatandaşlarımızın yanındayız. İhtiyaç duyulan takı ürünlerimizi hem tanıtarak, hem de tavsiye ederek satışını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca gram altın, külçe altın, çeyrek, yarım ve tam altın, Reşat ve Cumhuriyet altınları gibi diğer altın ürünlerini de ihtiyaca göre tedarik ediyoruz” dedi.
Kimileri yatırım amaçlı, kimileride takı olarak alışveriş yapıyor
Murat Engin, “Hizmetlerimiz içinde ayrıca özel günlerde gelen taleplere göre vatandaşlara yardımcı olmaya devam ediyoruz. Halkımız arasında altın, gümüş pırlanta ürünlerimizi tercih edenler, bizden bu konuda yarımcı olmamızı istediklerinde bizlerde en güzel şekilde destek veriyoruz. Vatandaşlarımızın arasında altın gibi değerli ziynet ürünlerini kimileri yatırım amacıyla kimileride ihtiyaç olarak görerek giyim ve kuşamlarında bir aksesuar olarak değerlendirmektedir. Bizim görevimiz müşterilerimizin isteklerine güvenilir olarak destek ve hizmet vermektir” diyerek açıklamasını tamamladı.
Haber: Sema ALTINAY
ORMANYA BAYRAMDA YİNE ZİRVEDE
"SU İÇSEM YARIYOR DİYORSANIZ LİPÖDEM OLABİLİRSİNİZ"
SEDAŞ’TAN ŞEBEKE GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI
KOCAELİ’NİN ALTIN KIZI, TUĞÇE BEDER ŞAMPİYON!
MHP KOCAELİ TEŞKİLATI YAŞLILAR HAFTASI’NDA HUZUREVİ’NDE
BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBZE’YE DEV CAMİ
15 SANTİMETRELİK DEV MYOM KAPALI YÖNTEMLE ALINDI
BAŞİSKELE KAVŞAĞI’NIN SİLUETİ ORTAYA ÇIKIYOR
BAŞKAN ARIKAN KOCAELİ'YE GELİYOR
VATANDAŞLAR EKONOMİK CEHENNEMİ YAŞIYOR!
BAŞKAN KOCAMAN’DAN BAYRAMDA SAHADAKİ KAHRAMANLARI UNUTMADI
BEYAZ KALPLER DEPREM GERÇEĞİNİ DENEYİMLEDİ
LOKOMOTİF’İN MİNİKLERİ ORMANYA’DA DOĞAYI KEŞFETTİ
GÖLCÜK’E ENGELLİ GEÇİŞ YOLU
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’DE TRETUVAR YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAM
DEĞİRMENDERE SAHİLİNDE HUMMALI ÇALIŞMA
ARA TATİLDE 230 ÇOCUK BİNİCİLİKLE TANIŞTI
GÖNÜL KAZAN İLE SOFRALAR BOŞ KALMIYOR
PARKLAR, BÜYÜKŞEHİR’LE GÜVENLİ VE SAĞLAM
CHP GÖLCÜK’TE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU
MUSTAFA BAYAZIT YRP GÖLCÜK İLÇE BAŞKAN OLDU
12 METREKÜP ATIK DENİZE ULAŞMADAN TOPLANDI
GÖLCÜK KÖYLERİ DERNEĞİ, DERNEK BİNASINDA BAYRAMLAŞTI
SAĞLIKÇILAR BAYRAMLAŞTI
BAŞİSKELE’DE GELENEKSEL KENT BAYRAMLAŞMASI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
KARTEPE’DE BAYRAM COŞKUSU
GELENEKSEL KOCAELİ KENT BAYRAMLAŞMASI 42. KEZ YAPILDI
İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI ÇELİK 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNDE GÖREVLİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI
OLASI OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇİLİYOR
Yükleniyor
-
BIST 100
16152,91%-0,66
-
DOLAR
44,34% 0,10
-
EURO
51,47% -0,05
-
GRAM ALTIN
6312,36% 0,57
-
Ç. ALTIN
10664,09% -1,00


