Tarih: 25.03.2024 13:20

Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Remzi Saral Muhtarlığı bırakıyor “HAKKINIZI HELAL EDİNİZ”

Facebook Twitter Linked-in

Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Remzi Saral Muhtarlığı bırakıyor

“HAKKINIZI HELAL EDİNİZ”

2000 yılında yapılan ara seçimde seçilen ve 5 dönemdir başarılı bir şekilde görevini gerçekleştiren Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Remzi Saral, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirecek olan yerel seçimlerde yeniden aday olmayarak muhtarlığı bıraktığını açıkladı. Saral görevi artık gençlere bırakmanınız anını geldiğini ifade ederek, “Hakkınızı helal ediniz” dedi.

“Sevgi ve teveccühünüz ile her zaman Onur ve Gurur duydum”

Dumlupınar Mahalle Muhtarı Remzi Saral yaptığı açıklamada, “Değerli Gölcüklü Dostlarım,Çok Kıymetli Dumlupınar Mahalleli Komşularım;17 Ağustos 1999 tarihinde ülkemizin yaşadığı en büyük felaketlerden biri olan Marmara depreminden sonra, 2000 yılında gerçekleştirilen ara seçim sonucu sizlerin desteği ve teveccühü ile Muhtarlık görevime başladım. Bugüne kadar 5 seçim döneminde de artarak devam eden destek, sevgi ve teveccühünüz ile her zaman Onur ve Gurur duydum.Görev yaptığım süre boyunca siz değerli komşularım ve mahallemiz için gece-gündüz demeden, kimseye ayrım yapmadan ve özellikle kimsenin kalbini kırmamaya dikkat ederek hizmet etmeye çalıştım. Sizlerin verdiği yetki ile almış olduğum sorumlulukla Dumlupınar Mahallemizi her durum ve şartta en iyi şekilde temsil etmeye özen gösterdim.

“Hakkınızı Helal Ediniz”

Sözlerine devam eden Saral, “Sevgili Komşularım, malumunuz üzere muhtarlık hizmeti bir bayrak yarışıdır. Ben elimden geldiğince aldığım bu bayrağı daha ileri taşımaya çalıştım. Bildiğiniz gibi Mart 2024 yılında yapılacak seçimlerde aday olmayacağım ve 24 yıldır kesintisiz sürdürdüğüm bu kutsal görevi başka bir arkadaşıma devredeceğim. Benden sonra bayrağı devralacak arkadaşımın da bu emaneti daha ilerilere taşıyacağına eminim. 24 yıllık görev süremde benimle yol arkadaşlığı yapan çok kıymetli Azalarıma, beraber görev ve kader birliği yaptığım birbirinden değerli Gölcüğümüzün tüm Muhtarlarına ve Muhtarlar Derneği Başkanımıza,Özellikle Mahallemiz ve sizler için her zaman yanımızda olan, bize destek veren ve hizmet eden Sayın Belediye Başkanlarımız, Daire müdürlerimiz ve tüm Belediye Çalışanlarımıza, Ayrıca mahallemiz ve sizler için emeği geçen, beraber çalıştığımız başta Sayın Kaymakamlarımız olmak üzere, tüm Kurum Müdürlerine, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Dernek ve Vakıflarımız ile Esnaf Arkadaşlarımıza,Çok Teşekkür Ederim. Hakkınızı Helal Ediniz” dedi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —