Tarih: 18.02.2022 12:31

Dumlupınar Mahallesi Temizlik ekipleri tarafından PIRIL PIRIL YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Dumlupınar Mahallesi Temizlik ekipleri tarafından

PIRIL PIRIL YAPILDI

Gölcük Belediyesi’nin en aktif birimi olan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler temizlik çalışmalarının yanı sıra atıl durumda olan alanlarında temizliğine aralıksız devam ediyor.

Atıl alan tertemiz oldu

Bahar aylarını yaklaşmasıyla çalışmalarını hızlandıran Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler genel temizlik ve evsel atık toplama çalışmalarının yanı sıra ilçe genelinde atıl alanlarında temizlik çalışmalarını aralıksız devam ediyor. Ekipler bahar aylarını yaklaşmasıyla çalışmalarını daha arttırırken ekipler son olarak Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan atıl alanın tertemiz yaptılar.

“Temiz bir Gölcük için çalışmaya devam ediyoruz”

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi’nde ekiplerimiz, atıl durumda olan alanın yaya kaldırımını engelleyen kaba pisliğini alarak temizliğini gerçekleştirdi. Yıkama ekibimiz, yabani ot ve topraktan arındırılan yaya yolunu tazyikli su ile yıkamasını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sundular. Temiz bir Gölcük için çalışmaya devam ediyoruz” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —