Tarih: 19.02.2020 11:48

Duvarlar anlamsız yazılarla kirletiliyor

Facebook Twitter Linked-in

Duvarlar anlamsız yazılarla kirletiliyor

Gölcük’ün duvar yazılarıyla olan sorunu bir türlü bitmiyor. Dumlupınar Mahallesi Körfez Caddesindeki binada oturan vatandaşlar binalarının duvarlarında gördükleri yazılardan şikayetçi.

Bunu yapanlar vazgeçmiyor

İlçemizde birçok mahalle ve sokakta bulunan binaların dışları ne olduğu belli olmayan yazılarla kaplı. Mahalle sakinleri karşılaştıkları bu yazılara büyük tepki gösterirken duvarları o hale getiren kişiler boş buldukları duvarlara yazı yazmaya devam ediyor. Vatandaşlar duvara yazıyı yazanların bu duruma bir son vermelerini istiyor.

‘Görüntü çok kötü’

Vatandaşlar, “Binalarımızın duvarlarında bu tarz görüntülerle karşılaşmaktan çok sıkıldık. Duvarlarımızda kim olduğunu bilmediğimiz kişilerin isimleri, ne olduğunu anlamadığımız yazılar yazıyor. Tertemiz duvara yazılar yazarak büyük bir görüntü kirliliğine yol açıyorlar. Bunu yapmalarının bir açıklaması yok. Tek dertleri hem çevreyi hem de bina sakinlerini zarara sokmak. Kimin yaptığını bilmiyoruz ancak bu tür yazıları duvarlarımıza yazmaya bir son vermelerini istiyoruz” şeklinde konuşarak tepkilerini dile getirdiler.   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —