Tarih: 07.08.2024 12:57

EDA İLE VOLKAN MURADINA ERDİ

Facebook Twitter Linked-in

Körfez’in en büyük düğün salonlarından biri konumunda bulunan Necmettin Erbakan Kültür Merkezi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün töreninde; Nurya-Erol Atalay çiftinin yakışıklı oğulları Volkan  ile; Gülyüz-Erdal Oruç çiftinin hanım efendi kızları Eda, bir ömür boyu sürecek olan birliktelik için ‘evet’ diyerek imzalarını attılar. 

Genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar

Yeni evli çiftlerin nikâhını Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt kıydı. Düğün törenine; Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Ak Parti Körfez İçle Belediye Başkanı Şener Söğüt ve yardımcıları, İlçe Başkan Nurettin Okudan, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, BBP İlçe Başkanı Selim Öztürk, Esnaf ve sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt,  daire müdürleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, muhtarlar, sanayiciler, iş adamları ve yaklaşık 2 bin 500 kişilik davetli katıldı.  

“Hepinize gönülden teşekkür ediyorum”

Düğün töreninin ilk dansını gelin ile damat birlikte yaptılar. Gelin ile damadı diğer katılımcılarda daha sonra piste yalnız bırakmadılar. Atalay ve Oruç ailesi, gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Katılımın yoğun olması, düğün sahiplerini bir hayli memnun etti. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiklerini belirten damadın babası Erol Atalay, ‘Bu güzel ve özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese can-ı gönülden teşekkür ederim.” dedi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —