Tarih: 18.06.2023 14:41

Efsane Müdür Hüseyin Dilber EMEKLİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Efsane Müdür Hüseyin Dilber

EMEKLİ OLDU

Gölcük Belediyesi’nin efsane müdürleri arasına adını başarıyla yazdıran, uzun yıllardır Belediyenin Hesap İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Hüseyin Dilber 65 yaşını doldurması sebebiyle emekli oldu.

Başkan Sezer teşekkür ederek anı plaketi takdim etti

Yıllardır Gölcük halkının ve belediye personelinin yakından tanıdığı, sevilen bir isim olan Hüseyin Dilber, görevde bulunduğu süre içerisinde birçok belediye başkanıyla da uyumlu çalışmıştı.  Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 4 yıldır birlikte çalıştığı Hüseyin Dilber’in yaş akdi sonrası emekliye ayrılması nedeniyle kendisine teşekkür etti ve bir anı plaketi takdim etti. Yıllardır ismiyle belediyeyle özdeşleşmiş müdürler arasında yer alan Hüseyin Dilber’in yerine yeni bir atama yapılanana kadar belediyenin Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Ercüment Saral’ın vekalet etmesi bekleniyor. 

Veda töreni düzenlediler

Gölcük Belediyesi’nde 43 yıl görev aldıktan sonra emekli olan Hüseyin Dilber için Gölcük Belediyesi Personeli tarafından bir veda töreni düzenlendi.  Düzenlenen törende belediye personeli emekli olan Hüseyin Dilber’e emeklilik hayatında sağlık ve sıhhat dilediler.

Gazetemiz adına bizde emekli olan Hüseyin Dilber’e emeklilik hayatında sağlıklı huzurlu bir dönem diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —