Tarih: 12.10.2018 14:52

Eğitim-Bir- Sen Gölcük Şubesi kongrelerini gerçekleştirdi NAİL EKİZ YENİDEN BAŞKAN

Facebook Twitter Linked-in

Eğitim-Bir- Sen Gölcük Şubesi kongrelerini gerçekleştirdi

NAİL EKİZ YENİDEN BAŞKAN

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir- Sen) Gölcük Şubesi geçtiğimiz gün Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdikleri olağan kongre ile başkanlık seçimini gerçekleştirdiler. Mevcut Başkan Nail Ekiz ile Kamil Uslu’nun aday olduğu seçimlerde Başkan Nail Ekiz 289 oy ile yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

289 oyla başkan seçildi

Geçtiğimiz gün Gölcük Belediyesi Sanat Galesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kongrede 510 oy kullanıldı ve geçerli sayılan oylardan 211 tanesini Kamil Uslu alırken, 289 oy alan Nail Ekiz yeniden başkan seçildi.

Kongre 3 sandıktan oluştu

Üç sandıktan oluşan Eğitim-Bir-Sen Kongresi’nde 1. Sandık Başkanı Mustafa Ulusoy, üye olarak Mevlüt Akdere ve Mustafa Şarlı, 2. Sandık Başkanı Muhammet Fatih Semiz, üye olarak İrfan Sülü ve Yavuz Aksu, 3. Sandık Başkanlığını ise Cahit Demir, üye olarakta Metin Sönmez ve Fadli Güzalan yaptı. 3 ayrı bölgeden oluşan Eğitim-Bir-Sen olağan kongresinde üç ayrı sandıkta gerçekleşen seçimde 1 nolu sandıkta 198, 2 nolu sandıkta 188 ve 3 nolu sandıkta 204 oy kullanıldı.

Kocaeli Kongresi Delege seçimi gerçekleşti

Seçimlerde ayrıca Eğitim- Bir-Sen Kocaeli Kongresi Delege seçimi gerçekleşti. 3 ayrı Delege listesi olan seçimlerde üyeler listeden en fazla 3 kişi seçme hakkı verildi. 1 nolu sandık Delege listesinde Abdullah Doğan, Fatih Öz, Hayrettin Tan, Kamil Uslu, Mehmet Çakır ve Resul Şahin yer aldı. 2 nolu sandıkta Cahit Çetin, Fahri Kuş, Hayrettin Koç, Kasım Pural, Metin Şahin, Nail Ekiz, Necmettin Çil, Nevzat Zorlu  yer aldı. 3 nolu sandıkta Ali Demir, Ali Kemal Eren, Eyüp Yıldırım, Hüseyin Gürlagap, Ömer Kızıldağ, sadullah Eren, Tulgay Akbaş ve Yakup Alptekin arasından seçildi.

Eğitim- Bir- Sen Gölcük Şubesi’nin yeni yönetim listesi;

Başkan Nail Ekiz, Fatih Öz, Halit Erdoğan, Yakup Alptekin, Meryem Muslubaş, Tulgay Akbaş ve Güven Kaya’dan oluşuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —