Tarih: 10.01.2022 08:43

EJU Ortak Çalışma Kampı Antalya’da GÖLCÜK’ÜN ALTIN ÇOCUĞU ATİLLA DİNÇ KAMPA KATILDI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcüklü Judocu Atilla Dinç Milli Takım ile beraber Avrupa Judo Birliği’nin ortak çalışma kampına katıldı. Gölcük’ün çocuğu Atilla Dinç bu önemli kampa katılarak, hem ülkemizi hem de ilçemizi başarıyla temsil edecek.

Sporcumuz başarılarıyla göz dolduruyor

Ülkelerinde en iyi Judocuların katılım sağladığı kampa Gölcük’ün çocuğu, Milli Takım Judo Sporcumuz Atilla Dinç’te yer alıyor. Gölcük’e bu konuda bir gurur daha yaşatan Atilla Dinç, 20 ülkeden 300 Judokanın katılımıyla başlayan kampta yer almayı başardı.

Kamp Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleşiyor

Avrupa Judo Birliği’nin (EJU) yeni yıl takviminde yer alan ilk ortak çalışma kampı Antalya’nın Kemer ilçesinde başladı. Ortak çalışma kampı için gerekli hazırlıklar tamamlanırken, 14 Ocak tarihine kadar devam edecek ortak çalışma kampında Milli Takımın yanı sıra 20 ülkeden toplam 300 Judoka, EJU Eğitmenleri gözetiminde antrenmanlarını gerçekleştirecek. Azerbaycan, Romanya, Finlandiya, Gürcistan, Slovenya, Fransa, Sırbistan, Meksika, Ukrayna, Rusya, Polonya, Yunanistan, Norveç, Arnavutluk, Makedonya, BAE, Belçika, Moldova, Tacikistan ve Hollandalı Judokalar kamp süresinde ağırlık ve randori çalışmaları yapacak. Bu kampa katılım sağlayan Gölcük’ün altın çocuğu Atilla Dinç, hem ülkemizin hem de ilçemizi temsil edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —