Tarih: 03.10.2018 13:40

Ekim Ayı Mahalle Muhtarları Toplantısı gerçekleştirildi

Facebook Twitter Linked-in

Ekim Ayı Mahalle Muhtarları Toplantısı gerçekleştirildi

Her ay gerçekleştirilen Aylık Olağan Muhtarlar Toplantısı, bugün Gölcük Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda mahallelerin sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

Toplantıda fikir alışverişlerinde bulunuldu

Gölcük Belediyesi tarafından her ay gerçekleştirilen ve mahalle muhtarlarının katılım gösterdiği Aylık Olağan Muhtarlar Toplantısı, bugün Gölcük Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman ve Levent Değirmenci, İSU Gölcük Şube Müdürü Mehmet Yaman, mahalle muhtarları katılım gösterdi. Toplantıda sözü alan Başkan Yardımcısı Kahraman, mahallelerin sorunlarını dinlemek ve bu sorunları çözmek amacıyla hep birlikte çalışmak gerektiğini dile getirdi. Toplantıya katılan her mahalle muhtarına söz verilerek mahallelerin sorunları, karşılaşılan problemler ve bunların çözümleri hakkında kapsamlı bir fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Kahraman, “Sorunları çözebilmek adına sürekli çalışıyoruz”

Her mahallenin sorunlarının aktarıldığı toplantıda: Düzağaç Mahallesi’nde temizlik işlerinde sorun olduğu ve budanan ağaçların toplanılması ifade edildi. Cumhuriyet Mahallesi ışıklar bölgesinde yağmur sonrasında birikinti oluştu. Çalışmanın yapılması bekleniyor. Şehir Merkezi’ndeki çocuk parklarının zemininde yumuşak malzeme var. Bazılarında yok. Bu konu hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, çocuk parklarında kum’un daha iyi olduğunu ifade etti. Hastane inşaatı durmadan devam ediyor. Kazıklar çakıldı hafriyat yapıldı. Çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Karaköprü’de Hisareyn tabelaları çok küçük yazıyor, sürücüler göremiyor. Tabelanın yapılması konusunda uzlaşıldı. Kapalı Pazar Yerinin olduğu noktaya üç yolda hız kesici yapılmalı. Çok fazla kaza meydana geliyor. Topçular Mahalle Muhtarlığının binasının yenilenmesi gerektiği ifade edildi. Değirmendere Merkez Mahallesi araçlar kaldırımlara park ediliyor, bunun önlenmesi gerekiyor.  Değirmendere Yüzbaşılar’da, spor aletlerinin yapılması talebi vardı ama henüz yapılmadı. Çiftlik Mahallesi’nde bazı mazgallar kapalı. Mazgalların açılması gerekiyor” denildi. Başkan Yardımcısı Kahraman “Sorunları çözebilmek adına sürekli çalışıyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —