Tarih: 15.09.2022 12:34

Ekim’de Meclis açılacak, önemli kararlar alınacak VATANDAŞ MÜJDELER BEKLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimlerinden biri önümüzdeki yıl yapılacak. Seçimler ya Haziran ayında ya da kulislerdeki söylentilere göre 14 Mayıs’ta yapılacak. Bunun Nisan ayında da olabileceği şeklinde bilgilerde kulaktan kulağa dolaşırken Ekim ayı TBMM’nin yoğun bir çalışma temposuna da sahne olacak. Sözleşmeli personellerin kadro durumu önceki yılın zam oranlarıyla ilgili sinyaller Emeklilerin Devlet Bankalarından büyük bir heyecan ve merakla bekledikleri promosyonlar da muhtemelen Ekim ayında duyurulacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olacak olan Sosyal Konut Projesi müjdesini vermişti. Vatandaşlar Sosyal Konut Projesinde ön ödeme konusunda açıklanan rakamların daha düşük tutulmasını istiyor. EYT’liler, Memurlar, İşçiler, Emekliler ve vatandaşlar Meclisten çıkacak müjdeleri dört gözle bekliyor. Türkiye’de Ekim ayı ile birlikte siyaset arenası daha da canlanacak.

Hem İktidar hem Muhalefet seçime iddialı hazırlanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük önem verdiği 2023 seçimlerinin bir başka önemi de Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılının kutlanacak olması. Böylesine muhteşem bir yılda hükümette önemli çalışmalarını hayata geçirmenin gayreti içerisinde olurken, Muhalefette önümüzdeki yıl yapılacak seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanma gayreti içerisinde olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —