Tarih: 16.02.2021 10:04

‘EKONOMİK KRİZ İNSANLARI UMUTSUZLUĞA SÜRÜKLÜYOR’

Facebook Twitter Linked-in

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri,

‘EKONOMİK KRİZ İNSANLARI UMUTSUZLUĞA SÜRÜKLÜYOR’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, önemli  açıklamalarda bulundu. Başkan İşeri, hain terör örgütü tarafından şehit edilen 13 vatandaşımız için üzüntüsünü belirterek, terörü lanetlediklerini söyledi. Başkan İşeri,  ayrıca ekonomik kriz gelecek kaygısının insanları umutsuzluğa sürüklediğini dile getirdi.

‘Acımız büyük’

İşeri,  “Acımız büyük. Pençe-2 harekatında, Irak’ın Gara bölgesinde terör örgütü tarafından bir mağarada rehin tutulan 13 vatandaşımız kalleşçe katledildi. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum’ diye konuştu.

‘Vatandaşları ekonomik olarak rahatlatacak adımlar atılmalı’

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, ‘Ekonomik kriz ve gelecek kaygısı, insanları umutsuzluğa sürüklemektedir. Sadece yaşadığımız bu kentte, bir haftada 6 genç vatandaşımız intihar etmiştir. Ekonomik krizin yarattığı ağır işsizlik yükü, vatandaşlarımızı büyük bir kaygıya sürüklemekte ve kendisini iktidar partileri tarafından görmezden gelinmiş hisseden bu insanlar, en değerli varlıklarına, yani canlarına bu yalnızlıktan ötürü kastetmişlerdir. Yaşanılan bu zorlu pandemi süreci etkisini arttırarak devam edip ekonomik kriz ve beraberinde gelen kredi borçları, iş bulamama kaygısı ve işsizlikle karşı karşıya olan genç nüfus sayısının her gün artması, ülkemizi yakın gelecekte çıkmaza sokacak temel sorun olarak karşımıza çıkacaktır. Yaşam standartlarının en zorlu seviyelerde olduğu ülkemizde, adaletli ve eşit bir şekilde atamalar, yargılanma süreçleri, torpilsiz ve nitelikli insan arayışı gibi konularda hassas olmayan ve tam tersine, bunları dikkate almayan iktidar mensuplarının insanları değersiz ve yalnız hissetmeye sebep olduğu görülmektedir. Geçtiğimiz hafta, temelinde bu bahsettiğimiz sorunların yakın sonucu olan 6 vatandaşımız, hemşerimiz, yaşamına son vermiştir. Öncelikle yaşamını yitiren insanlara Allah’tan rahmet, acılı aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —