Tarih: 08.08.2021 13:48

El Sanatları Festivali iptal edildi, Downhill Cup Dağ Bisikleti Şampiyonası ertelendi

Facebook Twitter Linked-in

El Sanatları Festivali iptal edildi, Downhill Cup Dağ Bisikleti Şampiyonası ertelendi

Gölcük Belediyesi’nden yapılan açıklamada Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda 7-8 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan “El Sanatları Festivali” nin iptal edildiği ve  7-8 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan, Downhill Cup Dağ Bisikleti Şampiyonası’nın ertelendiği açıklandı.

Festival eğlence içeriği de olması nedeniyle orman yangınları nedeniyle iptal edildi

Ülkemizin çeşitli bölgelerinde meydana gelen ve bazı bölgelerde hala söndürme ve soğutma çalışmalarının devam ettiği orman yangınları nedeniyle 7-8 Ağustos tarihlerinde Çınarlık Meydanı’nda yapılacak olan “El Sanatları Festivali” ileri bir tarihe ertelendiği açıklanmıştı.  Gölcük Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “ Belediyemiz tarafından, 7-8 Ağustos tarihlerinde, Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda yapılacak olan “El Sanatları Festivali” eğlence içeriği de olması nedeniyle orman yangınları nedeniyle iptal edilmiştir. Hemşehrilerimize önemle duyurulur” denildi.

Gölcük Downhill Cup Dağ Bisikleti Şampiyonası ileri bir tarihe ertelendi

Gölcük Belediyesi’nden yapılan bir diğer açıklama ise, “Belediyemizin katkılarıyla, 7-8 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan, Downhill Cup Dağ Bisikleti Şampiyonası, ormanlık alanda yapılacak olması nedeniyle, Kocaeli Valiliği’nin aldığı karar uyarınca, ileri bir tarihe ertelenmiştir. Hemşehrilerimize önemle duyurulur” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —