Tarih: 15.06.2022 13:59

Elif Gültekin Polis olmayı çok istiyordu HAYALİ GERÇEK OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Engelliler Derneği üyesi Elif Gültekin, tek hayali olan Polis olmayı Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül’ün desteğiyle gerçekleştirdi.

Bir günlük Polis oldu

Tek hayalinin Polis olmak olduğunu Gölcük Engeller Dernek Başkanı Hasan Bat’a anlatan dernek üyesi Elif Gültekin’in hayali gerçek oldu. Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat’ın girişimiyle İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül’den alınan özel izin ile bir günlük Polis olan Elif Gültekin hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı.

Gültekin hayalini gerçekleştirdikleri için teşekkür etti

Ailesi ve Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ile İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül’ü ziyaret eden Elif Gültekin, burada Polis üniformasını giyerek hayalini gerçekleştirdi. Polis mesleği hakkında da bilgiler alan Elif Gültekin’in mutluluğu gözlerinden okunurken. İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan günün anısına pasta kesildi. Hayalini gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Elif Gültekin hayalini gerçekleştirmeye yardımcı olan Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat’a ve İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül’e teşekkür etti.

Bat, “Bize yardımcı olan Türkiye’nin gururu emniyet teşkilatımıza şükranlarımızı sunarım”

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat yaptığı açıklamada, “Tek hayali Polis olmak olan Elif Gültekin kızımıza Gölcük Emniyet Müdürlüğümüzle yaptığımız çalışmayla hayalini gerçekleştirerek bir günlük polis yaptık. Bize yardımcı olan Türkiye’nin gururu emniyet teşkilatımıza şükranlarımızı sunarım” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —