Tarih: 28.06.2019 11:38

Ellibeş, sürpriz ziyaretlerde bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Ellibeş, sürpriz ziyaretlerde bulundu

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl İletişim Sorumlularının belli olmasından sonra bu hafta ilçe toplantılarına sürpriz ziyaretler gerçekleştirdi.

Yaz sezonu olsa da teşkilatların her zaman canlı ve temposu yüksek şekilde çalışmaya devam edeceğini belirten İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yerel seçim döneminin geride kaldığını, ülkenin uzun süre seçim konuşmayacağını belirtti.

‘Yaz tatilini unuttuk’

Ziyaretlerde konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, şunları söyledi: “Normal takvime göre önümüzde uzun süre seçim yok. Ancak seçim yok diye halkımızdan kopacak, ayrı kalacak değiliz. Bu zaten bizim partimizin kültüründe olmayan bir şey. Biz seçimden seçime halkımızı hatırlayan bir parti hiçbir zaman olmadık. Aksine her zamankinden daha fazla halkımızın yanında olacak, sahada daha çok bulunacağız. Bu kapsamda il yönetimi olarak bizler yaz tatilini unuttuk. Bugünden itibaren saha çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz. AK Parti teşkilatları, her siyasi partinin örnek alacağı çalışkanlıkta bir teşkilattır. İnanıyorum ki, il yönetiminden mahalle başkanlarımıza ve sandık kurul üyelerimize kadar herkes bu tempoya iştirak edecektir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —