Tarih: 11.03.2019 14:46

Ellibeş, Yazlık Kültür Merkezi’nin temelini attı SON SÖZÜMÜ YERİNE GETİRDİM

Facebook Twitter Linked-in

Ellibeş, Yazlık Kültür Merkezi’nin temelini attı

SON SÖZÜMÜ YERİNE GETİRDİM

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Yazlık halkına verdiği Kültür Merkezi Projesini bugün itibariyle hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Yazlık Kültür Merkezi Projesi’nin temelini ilk Başkan Ellibeş attı. Gerçekleşen programda açıklama yapan Ellibeş, ‘Yazlıklı kardeşlerimin uzun zamandır beklediği projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yazlıklı kardeşlerime verdiğim sözümü yerine getirmiş bulunuyorum’ dedi.

Bugün Yazlık’ta bulunan alanda gerçekleşen programa Başkan Ellibeş’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman ve İbrahim Tektaş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Malkoç ve Yazlıklı vatandaşlar katılım sağladı.

Ellibeş, ‘Yazlıklı kardeşlerime sözümü tutmaktan mutluluk duyuyorum’

Gerçekleşen programda Yazlık Kültür Merkezi hakkında bilgi veren Başkan Ellibeş, şunları söyledi: ‘Yazlık Kültür Merkezi Yazlıklı kardeşlerimin uzun zamandır beklediği projeydi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak projemiz olan Kültür Merkezi Projemiz Yazlık’a çok yakışacak. Böylece seçim beyannamemde verdiğim projemi görevim bitmeden hayata geçirmekten mutluluk duyuyorum. Yazlık Kültür Merkezi’miz 2 katlı olacak. Bayanlar için spor kursları, GÖLMEK Kursları, düğün, nişan, söz, sünnet cemiyetleri için bir salon bulunacak. Projemiz Gölcükümüze hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

Yazlıklılar Başkan Ellibeş’e teşekkür etti

Konuşmanın ardından Yazlık Kültür Merkezi’nin ilk temelini Başkan Ellibeş atarken, Yazlıklılar Başkan Ellibeş’e teşekkür ettiler ve memnuniyetlerini ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —