Tarih: 03.11.2023 12:14

Ellibeş’ten AK Parti İlçe Başkanı Yavuz’a hayırlı olsun ziyareti ‘GÖLCÜK’E YENİ ZAFERİ SİZLER KAZANDIRACAKSINIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Ellibeş’ten AK Parti İlçe Başkanı Yavuz’a hayırlı olsun ziyareti

‘GÖLCÜK’E YENİ ZAFERİ SİZLER KAZANDIRACAKSINIZ’

AK Parti önceki dönem Kocaeli İl Başkanı, Gölcük’ün Ağabeyi Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve Yönetimini ziyaret etti. Ellibeş, Yavuz’a hayırlı olsun temennisini ileterek, Yerel Seçimler için ‘Gölcük’e yeni zaferi sizler kazandıracaksınız’ dedi.

Ellibeş, ‘AK Parti’de görev almak çok kutsaldır’

AK Parti Ailesinin çok büyük olduğunu belirten Mehmet Ellibeş, ziyaretinde şunları söyledi: ‘Öncelikle Kemal kardeşime ve değerli yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum. AK Parti’de görev almak çok kutsaldır. Bizler bu göreve nail olmanın mutluluğunu yaşadık, görevimizi yerine getirdik ve görevimizi tamamladık. AK Parti ailesi çok büyüktür ve bu aileye mensup herkes çok değerlidir. Kemal kardeşimde bu sorumluluğun farkında olup güzel çalışmaları ortaya koymaktadır. Önümüzde yerel seçimler var. Gölcük her zaman Reisine olan sevgisini göstermiş, tercihini AK Parti’den yana kullanmıştır. Ben inanıyorum ki Gölcük Kemal kardeşim ve tüm AK Parti neferleri ile birlikte yeni zaferi elde edecektir. Sizlere güvenimiz tam. Çalışmalarınızda muvaffakiyet diliyorum’ diye konuştu. 

Yavuz, ‘Gölcük’ümüzün ağabeyi Teşekkür ediyorum’

Başkan Yavuz, ziyaret hakkında, ‘Gölcük’ümüzün ağabeyi Geçmiş Dönem Belediye Başkanımız ve Geçmiş Dönem İl Başkanımız Mehmet Ellibeş teşkilatımızı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kendisine güzel düşünceleri, temennileri, nazik ziyareti ve hoş sohbetlerinden ötürü teşekkür ediyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —