Tarih: 16.10.2019 10:59

Emekli Astsubaylar Anıtpark’ta buluştu TEMAD 35 YAŞINDA

Facebook Twitter Linked-in

Emekli Astsubaylar Anıtpark’ta buluştu

TEMAD 35 YAŞINDA

İlçemizin en aktif ve kalabalık sivil Toplum Kuruluşu olan TEMAD 35. Yıl dönümünü ve Dünya Astsubaylar Günü’nü bugün Anıtpark’ta kutladı. Genel Merkezlerinin yıl dönümlerini Ankara’da kutlama kararı nedeniyle Gölcük’teki kutlamalarını bir gün erken gerçekleştirdiler. Anıtpark’ta gerçekleştirilen çelenk sunma töreninin ardından dernek lokalinde 35. Yıl dönümü pastası kesildi.

Katılım yoğun oldu

Bu sabah Anıtpark’ta gerçekleşen çelenk sunma törenine TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi, TEMAD Kadın Kolları Başkanı Derya Birlik, Emekli Astsubaylar, ADD Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş ve Yönetimi, Emekli Uzmanlar Derneği (EMUZDER) Gölcük Şube Başkanı Selim Kargı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan ve Gaziler katılım sağladı.  

Atatürk Anıtı’na çelenklerini sundular

Anıtpark’ta gerçekleşen tören TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü’nün Atatürk Anıtı’na çelenklerini sunmasıyla başladı. Saydı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasını ardından TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü günü anlam ve  önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi.

Tülü, “17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü kutlamaları ile ayrı bir anlam kazanmış oldu”

TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü konuşmasında, “ Saygıdeğer hanımefendiler, değerli misafirlerimiz, basın mensupları ve üyelerimiz, kuruluşumuzun 35. yılını hep birlikte kutluyoruz.  Konuşmama başlarken Barış Pınarı Harekatında görev yapan silah arkadaşlarımıza başarılar diliyor, şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Genel Merkezi’mizin 17 Ekim’i Ankara’da kutlama kararı gereği Şubeler kutlamalarını bir gün önceye almıştır. 17 Ekim aynı zamanda TEMAD’ın önderliğinde uluslararası düzeyde dünya Astsubaylar günü olarak kutlanmaktadır. Derneğimizin kuruluş günü, 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü kutlamaları ile ayrı bir anlam kazanmış oldu. Derneğimiz TEMAD siz değerli üyelerimizle birlikte gücüne güç katmakta. Sizlerle birlikte yaptığımız hak arama mücadelesinde hep beraber başarıya ulaşacağımıza inancımız tamdır. TEMAD Gölcük Şubesi olarak 35 yılda 1800 üye sayısına ulaşan ve 17 üniversite öğrencisine burs veren bir sivil toplum kurulusu olduk. Yüreği astsubay sevdası ile atan TEMAD sevdalısı tüm meslektaşlarımızın ve ailelerinin Dünya Astsubaylar Gününü kutlar.  Aramızdan ayrılarak ebediyete intikal etmiş meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerim. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

35. yıl dönümü pastası kesildi

TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü’nün konuşmasını ardından Anıtpark’taki tören toplu fotoğrafın çekilmesinin ardından sona erdi. Törenin bitmesiyle TEMAD üyeleri dernek binasına geçerek, dernek lokalinde 35 yıl dönümü pastasını TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi olarak keserek kutladılar.

Başkan Tülü’ye anlamlı hediye

TEMAD’ın 35. Kuruluş yıldönümü ve Dünya Astsubaylar Günü’nün kutlama programının sonunda kendiside emekli astsubay olan ve aynı zamanda ressam olan Erdal Özyurt, TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü’ye kedi yaptığı iki resmi hediye etti. Başkan Tülü Ressam Erdal Özyurt’a bu nazik düşüncesi ve hediyesinden ötürü teşekkür etti.

İsim: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —