Tarih: 07.12.2021 13:32

Emekli Cemiyeti Başkanı Ergun Şahin, ‘EVİ OLMAYAN EMEKLİMİZE EV İSTİYORUZ’

Facebook Twitter Linked-in

Emekli Cemiyeti Başkanı Ergun Şahin,

‘EVİ OLMAYAN EMEKLİMİZE EV İSTİYORUZ’

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, yaptığı açıklamada, ‘Evi olmayan emeklimize ev istiyoruz’ dedi.

‘750 lira taksit ödemek koşuluyla’

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ‘Dar gelirli ve evi olmayana 2015 yılında TOKİ tarafından ev yapılacağının sözü verilmişti. O dönemde aylık 500 lira olarak söylenmişti. Bunu biz her zaman dile getiriyoruz. Dar gelirli emeklimizin en fazla 750 lira taksit ödemek koşuluyla devletimizden yapılmasını bekliyoruz.’ dedi.

‘Emeklilerimiz gerçekten zorlanıyor’

Başkan Şahin, açıklamasının devamında, ‘Bu evler yapılsın ki emeklilerimiz ömürlerinin kalan kısımlarında en azından kendi evlerinde otursunlar. Sağolsun bu konuyla Sayın Milletvekilimiz İlyas Şeker beyefendi ilgileniyor. Biz kendisinin dediğine göre Ulaşlı’nın tepesinde bir yer varmış. Oranın olacağı söyleniyor. Kolay değil en düşük emekli maaşı bin 500 lira. Emeklilerimiz gerçekten zorlanıyor. O yüzden emeklilerimize senede bir kere de olsa gıda yardımı yapılmalı. Nasıl bayramlarda ikramiyeler veriliyor. Bu konuda da bir yardım yapılabilir’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —