Tarih: 31.10.2022 14:11

Emekli Öğretmenler tüm Bayram ve Kutlamalarda yerlerini alarak TAKDİR TOPLUYOR

Facebook Twitter Linked-in

Emekli Öğretmenler tüm Bayram ve Kutlamalarda yerlerini alarak

TAKDİR TOPLUYOR

İlçemizde uzun yıllar görev yapan ve emekli olan Deniz Yüksek, Nuran Aydoğan, Hüseyin Avni Agun, tüm bayram ve kutlamaları ihmal etmeden katılmalarıyla takdir topluyorlar.

Hiçbir bayramı atlamıyorlar

Geçtiğimiz cumartesi günü Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 99. Yıldönümünü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde coşkuyla kutladık. Cumartesi günü Anıtpark’ta başlayan Tebrikat töreni ve ardından Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde devam eden bayram kutlamalarında en önde yer alan emekli Öğretmenler Deniz Yüksek, Nuran Aydoğan, Hüseyin Avni Agun, her bayram ve kutlamalarda üçünün mutlaka yer aldığını ve hiçbir bayramı atlamadıklarını ifade ettiler.

“Tüm bayramlarda ve kutlamalarda en önde yerlerimizi alırız”

Emekli öğretmenler yaptıkları açıklamada, “Bizler Gölcük’te uzun yıllar görev yapmış öğretmenleriz ve hem görev sürecimizde hem de emekli olduktan sonra tüm bayramlarda ve kutlamalarda en önde yerlerimizi aldık. Öyle ki 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda bile çoğu öğretmen okullar katılmadığı için bayram törenlerine katılmazken biz törenlere en önden katıldık. Bugün de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99. Yılında görevimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —