Tarih: 12.11.2019 14:33

Emekli Uzmanlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı “UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

Emekli Uzmanlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı

“UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAĞIZ”

Emekli Uzmanlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı, geçtiğimiz ay Kuzey Irak’ta  şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Volkan Tantürk’ün isminin mezun  olduğu okul olan Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “  Bu vatan uğruna şehit olan askerlerimizi unutmayacağız ve unutturmayacağız” dedi.

“Bu topraklar üstünde, bu bayrak altında özgür bir şekilde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz”

Geçtiğimiz Ay Kuzey ırak’ta yola döşenen patlayıcı maddenin infilak etmesi sonucu şehit olan Gölcüklü Piyade Astsubay Üstçavuş Volkan Tantürk’ün ismi mezun olduğu okul olan Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne verilmişti. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen program ile şehidimizin isminin Gölcük’te yaşatılacak olmasından dolayı son derece memnun olduğunu ifade eden Emekli Uzmanlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı, “Devletimiz ve özellikle askerlerimiz ülkemizin birliği ve bütünlüğü adına önemli mücadeleler veriyor. Bu mücadele esnasında hayatını kaybeden şehitlerimizi unutmamak adına ilçemizde gerçekleştirilen ve geçtiğimiz dönemde Kuzey Irak’ta operasyonda hayatını kaybeden Şehidimiz Volkan Tantürk’ün adının bir eğitim kurumuna verilmesinden dolayı memnun olduğumu belirtmek isterim.  Bu konuda emeği geçen başta Sayın valimiz Hüseyin Aksoy olmak üzere tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum Bu topraklar üstünde, bu bayrak altında özgür bir şekilde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim için çok önemli, unutmayacağız ve unutturmayacağız” dedi. 

“Ata’mızı Gölcük’te en güzel şekilde andık”

Başkan Kargı sözlerinin devamında, ““Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” diyen, vefatının 81’inci yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Ayrıca  Peygamber efendimizin doğumu Mevlid’i Nebi Haftası’nın Tüm İslam alemine ve ülkemize huzur güven ve istikrar getirmesini yüce Allah’tan diliyorum. Mevlid-i Nebi Haftamız Mübarek olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —