Tarih: 30.06.2021 11:55

Emekliler Derneği’nde kongre heyecanı yaşandı ALİ OSMAN KILIÇ YENİDEN BAŞKAN

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Şubesi 23. Olağan Genel Kurulu’nu bugün Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleştirdi. Kongreye tek başkan adayı olarak katılan mevcut başkan Ali Osman Kılıç, üyelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçildi.

Başkan Sezer ve AK Parti İl Başkanı Ellibeş’te kongreye katıldı

TÜED Gölcük Şubesi’nin Olağan Genel Kongresi’ne Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, TÜED Gölcük Şubesi Üyesi, Gölcükspor eski Genel Kaptanı, Değirmenderespor Genel Koordinatörü Adem Ellibeş ve Emekliler Derneği Üyeleri katılım sağladı.

Kongrenin Divan Başkanlığı’nı Genel Merkez’den Arif Yıldız yaptı

Kongrenin Divan Başkanlığını TÜED Genel Merkez Eğitim Sekreteri Arif Yıldız, Divan Başkan Yardımcılığını Merdan Derviş, Divan Katip Üyeliğini Sinan Turan ve Adem Özata yaptı.

Kılıç, ‘Yeni dönemde de üyelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz’

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, yaptığı konuşmada, ‘Öncelikle kongremize katılım sağlayan siz değerli dostlarımıza, değerli Belediye Başkanımıza, AK Parti İl Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş’e ve hepinize teşekkür ediyorum. Bizler görevimiz boyunca üyelerimiz için çalışmalarımızı sürdürdük. Emeklilerimizin haklı taleplerini Genel Merkezimize, Genel Merkezimiz de hükümete ilettiler. Bugün gerçekleştirdiğimiz 23. Olağan Genel Kurulumuzun başta İlçemize ve derneğimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizler yeni dönemimizde sizler için çalışmaya devam edeceğiz’ diye konuştu.

Denetim, Yönetim ve Mali Raporlar ibra edildi

Daha sonra Derneğin Denetim, Yönetim ve Mali Raporları okundu. Denetim, Yönetim ve Mali Raporlar oybirliği ile ibra edildi.

Kılıç, yeniden başkan seçildi

Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi mevcut başkanı Ali Osman Kılıç, üyelerin oylarıyla yeni dönemde de başkanlığa seçildi.

Başkan Kılıç’ın yeni yönetim listesi;

Asil Üyeler; Ergun Şahin, Ayten Arslan, Kemal Erol, Cevdet Gürsoy

Yedek Üyeler;  Engin Şahin, Cevat Çatık, İbrahim Kılıç, Saim Keskin, Kemal Uzuner

Denetim Kurulu Adayları

Asil Üyeler; Şükrü Onat, Ali Rıza Aytaç, Seyhan Sirmen

Yedek Üyeler; Mehmet Saygın Hencan, Metin Kocaman, Aydoğan Atalay




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —