Tarih: 29.06.2021 14:18

Emekliler Derneği’nde yarın kongre var TEK ADAY ALİ OSMAN KILIÇ

Facebook Twitter Linked-in

Emekliler Derneği’nde yarın kongre var

TEK ADAY ALİ OSMAN KILIÇ

Türkiye Emekliler Derneği( TÜED) Gölcük Şubesi 23. Olağan genel kurulunu yarın saat 10:00’da Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Ali Osman Kılıç tek aday olarak kongreye gidiyor.

“Emeklilerimizin sesi olmaya devam edeceğiz”

Yarın saat 10:00’da Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda 23. Olağan Kongrelerini gerçekleştirecek olan TÜED Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç, 3. Dönemini tamamlayarak 4. Dönemine başlamış olacak. Bugüne kadar emeklilerin sesi olmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Kılıç Kongre sonrasında da emeklilerin sesi olmaya devam edeceklerini ifade etti.

“TÜED Gölcük Şube Başkanı olarak 3. Dönemimizi hayırlısıyla bitiriyoruz”

Başkan Kılıç yaptığı açıklamada, “  Pandemi nedeniyle gerçekleştiremediğimiz kongremizi 30 Haziran Çarşamba günü saat 10:00’da Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştireceğiz. Kongrede şu ana kadar başka bir aday çıkmadığı için tek aday olarak kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremizi pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştireceğiz. TÜED Gölcük Şube Başkanı olarak 3. Dönemimizi hayırlısıyla bitiriyoruz. 4. Dönemimizde de her zaman olduğu gibi emeklilerimizin sesi olmaya devam edeceğiz. Yeni yönetimimizde başı değişiklikler oldu. Yeni yönetimimiz ile emeklilerimiz her zaman olduğu gibi temsil etmeye devam edeceğiz. Ben kongremizin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —