Tarih: 31.05.2018 14:23

EMEKLİLER SADECE SEÇİMLERDE HATIRLANMAMALI

Facebook Twitter Linked-in

DİSK Tüm Emekli Sen Gölcük Şubesi adına Ahmet Kasımoğlu,

EMEKLİLER SADECE SEÇİMLERDE HATIRLANMAMALI

Tüm Emekli Sen Gölcük Şubesi geçtiğimiz gün CHP Milletvekili adayı Yeşim Akpınar’ı ağırladı. Başkan Ahmet Kasımoğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, ‘Emekliler sadece seçimlerde hatırlanmamalı’ dedi.

Ziyarete CHP Milletvekili Adayı Yeşim Akpınar, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve partililer katılım sağladı.

Akpınar, ’Emeklilerin sözcüsü olacağım’

Ziyarette ülkemizde emeklilerin yaşadığı zorlukları dile getiren Akpınar, ‘Bugün ülkemizde emeklilerin düşürüldüğü durum gerçekten üzücüdür. Ben eğer Milletvekili seçilirsem, emeklilerin her zaman sözcüsü olacağım. Partimizin emekliler konusunda vaatlerini bugün iktidar kullanmaktadır. Bize zamanında ‘kaynak’ söylemleri yapanlar, bugün o kaynağın aslında yaratılabileceğini görmüşlerdir’ dedi.

Kasımoğlu, “DİSK’in  genel  başkanı CHP den milletvekili adayı olmuştur”

“Tüm Emekli Sen Gölcük Şubesi Başkanı Ahmet Kasımoğlu, ‘Bir baskın kararla seçim sürecine girdik. İktidar geçmiş de çalışanlarla ilgili bir takım hakları minimize ederek vermeye ya da sanki icra organı değilmiş gibi vaat etmeye başlamıştır.Tam da bu aşamada konfederasyonumuz DİSK’in  genel  başkanı CHP den milletvekili adayı olmuştur. Bugün burada toplanmamıza neden olan olay;  bir emekçi bir çalışan olan Sosyal İş sendikası üyesi, aynı zamanda Eğitim Sen çalışanı CHP Milletvekili Adayı olan arkadaşımız Yeşim Akpınar’ın sendikamızı ziyaret etme istemidir.”

Emekliler dertlidir, ücretleri yoksulluk sınırı altına kalmıştır

“Bir emek örgütü olan sendikamızı seçim çalışmalarında ziyaret etmiş olması nedeniyle kendilerine teşekkür ediyor, meclise gitme olanağı yakaladıklarında sınıfımız için çalışacağına olan inancımızı ifade ediyoruz.Emekliler dertlidir, ücretleri yoksulluk sınırı altına kalmıştır. Kendi hastanelerinde randevu ücreti, muayene bedeli, reçete ve ilaç katkı payı adı altında paralar alınmaktadır. Geçmiş de kuyruklarda günlerce  bekleyip aldığı hizmeti, şimdiler de aylarca bekleyip bedeller ödeyerek alabilmektedirler. Emekli eş ve çocuklarını bu duruma sürükleyen iktidarın yanlış politikalarıdır. Şimdi emeklinin önüne seçim sandığı konmuş, açlık ve sefaletten kurtulma olanağı doğmuştur.”

                                                                                                                                             

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —