Tarih: 14.02.2022 11:54

Emine Cebeci, Kocaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ‘ESNAFLARIMIZ İÇİN HAYIRLI OLSUN’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Engelliler Derneği’nin kurucu ismi Emine Cebeci, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Cebeci, Kocaman’a ve Yönetimine yeni çalışma döneminde başarı temennilerini iletti.

15 Ocak’ta gerçekleştirilen Esnaf Odası Kongresiyle yeniden başkanlığa seçilen Necmi Kocaman hayırlı olsun ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Gölcük Engelliler Derneği’nin kurucu ismi Emine Cebeci, Başkan Kocaman ve Yönetimini ziyaret etti. Başkan Kocaman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Cebeci, ‘Çalışmalarınızda başarılar diliyorum’

Emine Cebeci, ziyarette yaptığı kısa konuşmada, ‘Gölcük Esnaf Odası’nın kongresinde başkanlığı yeniden kazanan Necmi Kocaman kardeşimi ve yönetimini tebrik ediyorum. Ayrıca yeni döneminde çalışmalarında başarılar diliyorum. Yapılan kongrenin esnaflara ve Gölcük’e hayırlı olmasını diliyorum’ diye konuştu. Kocaman, ‘Gölcük esnaflarımızdan 17 Ağustos ve sonrası acıları yüreğine koymuş emeği mücadelesi ve sıcak yüreği ile sevgisini bizlerden hiç eksik etmeyen kıymetli dostum  ablam Emine Cebeci’ye hayırlı olsun ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —