Tarih: 29.05.2023 13:25

Emir Uzuner siyaseti bırakacağını açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin değerli ve sevilen isimlerinden, Kocaeli ve Gölcük’ün siyasetinde ismini başarıyla duyuran, CHP’de ve Memleket Partisi’nde önemli görevler alan Emir Uzuner, Gazetemize yaptığı açıklamada Siyaseti bırakacağını açıkladı. Uzuner, ‘Bundan sonra zamanımı sevdiğim işim olan Tiyatroma ve Sevgili Aileme ayırmak olacak’ dedi.

‘Siyasete 18 yaşında girmiştim’

Uzuner, yaptığı açıklamada, ’Siyasete 18 yaşında CHP’ye üye olarak girmiş, 21 yaşından 27 yaşına kadar Gençlik Kolları Yöneticisi olarak görev almıştım. 2018 seçimlerinde ise Muhtar adayı olarak seçime girmiş kaybetmiştim. 2021 yılında Memleket Hareketi olarak yola çıkıp ardından Memleket Partisi Kocaeli kurucularından olmakla gurur duyup, Memleket Partisi Gölcük İlçe kurucu başkanlığı görevini yaparak, devam ettim.’

Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi

Emir Uzuner, açıklamalarının devamında, ‘2023 seçimlerinde 1. turda Genel Başkanımıza yapılan kaset, montaj ve iftiralarından dolayı 1. turda seçimden çekildik. 20 yıldır iktidarda olan Recep Tayyip Erdoğan 2023 yılında seçimi tekrar kazanmış ve ülkenin 13. Cumhurbaşkanı olmuştur.

Koltuk sevdasından vazgeçmeyen Kemal Kılıçdaroğlu görevine 75 yaşına gelmesine rağmen bırakmamıştır. Adaletten, demokrasiden, özgürlükten bahseden CHP sınıfta kalmış; başındaki Genel Başkanı istifaya bile davet edememiş, Erdoğan’ın önünü açmıştır’ dedi.

‘Seçimi kazanmak istiyorsanız..

Uzuner, ‘Ey Türk gençliği; seçim kazanmak istiyorsanız önce tahtında oturan ve bırakmayanları göndererek yapmanız gerek. Bu mücadelede artık değişim yapılması gerek yoksa geleceğe dair hiç bir kazanımınız olmayıp, karanlık günlerde zor şartlarda yaşamanıza sebep olacaktır. Öncelikli beni siyasette ayakta tutan, yanımda duran herkese teşekkür eder, siyasi hayatımı bundan sonra yapmayacağıma karar verdim. Tüm Gölcük halkına ve tüm Siyasi Partilere kolaylıklar dilerim. Bundan sonra sevdiğim işimi Tiyatroma ve Sevgili Aileme ayırmaktan yana olacaktır. Sağlıcakla kalın’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —