Emlak Kulübü kongresinde Başkan Özdağ, güven tazeledi
Emlak sektörünün önemli sivil toplum kuruluşlarından Emlak Kulübü Derneği’nin 2. Olağanüstü Genel Kurulu’na tek aday olarak giren kuruculardan Fuat Özdağ yeniden başkan seçildi.
Emlak sektörünün önemli sivil toplum kuruluşlarından Emlak Kulübü Derneği’nin 2. Olağanüstü Genel Kurulu’na tek aday olarak giren kuruculardan Fuat Özdağ yeniden başkanlığa seçilirken, yönetimde de affını isteyen bazı isimlerin yerine yenileri katıldı. Kongrenin ardından, Spoint İnşaat sponsorluğunda İstanbul Elite World Grand Otelde Emlak Kulünü’nün 3. kuruluş yıldönümü de pasta kesilerek kutlandı.
GÜÇLÜ BİR YAPI KURULDU
“Öğren – Paylaş – Kazan” mottosuyla yoluna devam eden Emlak Kulübü, sektörün farklı noktalarından birçok paydaşı bir araya getirerek bilgi, birlik ve vizyon gecesi yaşattı. Olağanüstü 2.genel kurul toplantısında, bir önceki dönem yönetimi oy birliğiyle ibra edildi. Ardından yapılan seçimde, kurucu başkan Fuat Özdağ, yeniden Emlak Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Yeni dönemde Yönetim, Denetim ,Danışma ve Disiplin Kurulu Üyeleri, sektörün deneyimli ve vizyon sahibi duayen isimlerinden oluşturularak güçlü bir yapı kuruldu.
TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ
Programda geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerine katkıları nedeniyle teşekkür plaketi takdim edildi. Yeni yönetim ve kurullar, sahnede tanıtılarak alkışlarla tebrik edildi. Gecede ayrıca, kulübe yeni katılan İstanbul, Kocaeli, Trabzon gibi farklı illerden 12 yeni üye sahneye davet edilerek büyük bir coşkuyla karşılandı. Etkinliğin sponsoru Spoint İnşaat, gerçekleştirdiği sunumla yeni projelerini ve sektöre katkılarını aktardı. Firma sahibi Ünal Memiç ve Genel Koordinatörü Gülşah Atıntaş’a Emlak Kulübü adına Başkan Fuat Özdağ tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
‘EMLAK KULÜBÜ AKADEMİ ‘ KURULDU
Gecenin bir diğer önemli duyurusu ise, Emlak Kulübü Akademi’nin kuruluşu oldu. Sektöre kazandırdığı dinamik eğitim modeli , mesleki gelişimi esas alan vizyoner yaklaşımı ve gayrimenkul profesyonellerine sunduğu sürdürülebilir katkılarla Işıkören Akademi iş birliğiyle Belgin Benek ve Hilmi Işıkören tarafından hayata geçirilen “Emlakta Ustalık” eğitim programı kapsamında, Belgin Benek ve Hilmi Işıkören, eğitim programlarını paylaşarak sektörel gelişime olan katkılarını vurguladılar.
Protokol olarak sektör temsilcilerinin de katıldığı program, Gala yemeğinin ardından 3.Yıl pastasının kesimi ve hatıra fotoğrafları ile tamamlandı.
BÜYÜKAKIN: TÜRKİYE’DE BAŞKA BİR ÖRNEK YOK, AVRUPA’DA İLK 10’DAYIZ
GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KESİNTİSİZ KATKI
SAADET PARTİSİ GÖLCÜK TEŞKİLATI’NDAN ANLAMLI VEFA: GENÇLER UMRE İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
KARTEPE MESİRE ALANI’NDA EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA
EMEKLİ POLİS MEMURU SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ
MİLLİ YOL LOKMA DAĞITTI
BAŞİSKELE’DE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’YE GELİYOR!
İŞLETMECİ VOLKAN BERBEROĞLU DAHİL 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
TÜVTÜRK'ÜN YENİ KURALI SÜRÜCÜLERİ YAKTI
CİNAYET FİRARİSİ GÖLCÜK’TE YAKALANDI
HEM HIRSIZ HEM VERİ AVCISI!
8 YIL CEZASI OLAN FİRARİ ZEHİR TACİRİ YAKALANDI!
KOCAELİ’DE MESAFELER KALKTI
KENTSEL DÖNÜŞÜM MASAYA YATIRILDI
BU YOLUN SONU DÜNYA KUPASI
KOCAELİ, NEVRUZ’UN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU YAŞADI
UKOME’DEN “KARAVAN PARK YASAĞI” KARARINA ONAY
KOCAELİ’DE KARAVANLARA 1 NİSAN’A KADAR SÜRE
KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU UZATILDI!
YEŞİLYURT MİLLET BAHÇESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR
ELEKTRONİK ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN DA ANKARA’DA
KULİSTE MUHABBETLER...
DEĞİRMENDERE’DE İNTİHAR
‘’GÖLCÜK İÇİN BAŞKAN SEZER İLE OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ’’
ŞOFÖRLER ODASI "NİZAMETTİN BAŞKANLA DEVAM" DEDİ
KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ÖĞRENCİLERE TİYATRO KEYFİ
PEHLEVAN GÖLCÜK'TE SAĞLIK HİZMETLERİNİ DENETLEDİ
TCDD'DEN UYARI! 15 GÜN YASAK GELİYOR
Yükleniyor
-
BIST 100
15736,71%-0,86
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,30% 0,09
-
GRAM ALTIN
6321,36% 1,21
-
Ç. ALTIN
10554,54% -0,56


