Tarih: 05.08.2022 13:38

Emniyet Ekipleri Gölcük, Körfez ve Gebze de operasyon düzenledi 8 ŞAHIS YAKALANDI

Facebook Twitter Linked-in

Emniyet Ekipleri Gölcük, Körfez ve Gebze de operasyon düzenledi

8 ŞAHIS YAKALANDI

Kocaeli il Emniyet Müdürlüğü ekipleri Gölcük, Körfez ve Gebze ilçelerinde yaptığı operasyonunda 8 şahsın yakalandığını açıkladı.

Yapılan açıklamada, ‘Emniyet Müdürlüğümüzce uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, 03.08.2022 tarihlerinde ilimiz Gölcük, Körfez ve Gebze ilçelerinde üç farklı olayda toplam 8 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yapılan çalışmalarda,

????5,3 gr Metamfetamin,

???? 1 gr Eroin,

????1,65 gr Esrar,

???? Uyuşturucu madde ticaretinden elde ettiği değerlendirilen 110 TL nakit para ele geçirilmiştir.

Açıklamanın devamında, ‘Yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında TCK 191 kapsamında işlem yapılmış ve serbest bırakılmıştır. Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yaptığı değerlendirilen 5 şüpheli şahıs hakkında TCK 188 kapsamında işlem yapılarak, tanzim edilen evraklarla beraber adli makamlara mevcutlu olarak sevk edilen; V.K. isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış olup, M.K., S.E., E.U. ve  I.K. isimli 4 şüpheli şahıs tutuklanmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —