Tarih: 21.11.2019 14:11

Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir için veda yemeği verildi

Facebook Twitter Linked-in

Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir için veda yemeği verildi

Geçtiğimiz günlerde Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’in Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Narkotik Şubeye Sorumlu Müdür Yardımcısı olarak atanmasından ötürü Kaymakam Cengiz Karabulut, Özdemir için Değirmendere Yalı Evleri’nde veda yemeği organizasyonu düzenledi.

Kaymakam Karabulut başkanlığında gerçekleşen veda yemeği organizasyonuna Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Narkotik Şubeden Sorumlu Müdür Yardımcısı Selçuk Özdemir, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alpaslan Karcı, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nihat Uzun, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçemizde yeni göreve başlayan Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider,  Gölcük İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Teoman Yaman ve Birim Amirleri katıldılar.

Kaymakam Karabulut, ‘Yeni görevinde başarılar diliyorum’

Veda Yemeği organizasyonunda konuşma yapan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut,  “Gölcük’te göreve başladığım günden bugüne Selçuk Özdemir beyefendi ile başarılı çalışmalar yaptık. Kendisinin başarılı çalışmaları yeni görevinde de yapacağından eminim.  Sizlerin huzurunda Selçuk Özdemir Beyefendiye yeni görevinde başarılar diliyor, ailesiyle huzurlu ve sağlık diliyorum” dedi. Özdemir, kendisi için organize edilen veda yemeği için başta Kaymakam Karabulut’a ve görevi boyunca kendisine destek veren herkese teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —