Tarih: 11.04.2021 10:56

Emniyet Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümünde POLİSİMİZE SEVGİ SELİ

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakam Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve GÖLASDER Başkanı Naim Gürel, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. Yıldönümü münasebetiyle Şehit Bayram Özdere Polis Merkezi Amirliği ve Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğini ziyaret etti.

Gölcük Kahramanlarını çok seviyor

Kahraman Polislerimize Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 176. Kuruluş yıldönümünde ilimizden ve Gölcük’ten anlamlı ziyaretler ve sevgi mesajları geldi. Türk halkı ve Gölcük halkı Kahraman Polislerine olan sevgilerini paylaşımları ile gösterdi. Kaymakam Karabulut, Başkan Sezer ve GÖLASDER Başkanı Naim Gürel Şehit Bayram Özdere Polis Merkezi Amirliği ve Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğini ziyaret ederek, görevli Polis Memurlarının bu anlamlı gününü kutladılar ve Gölcük halkının kendilerine olan sevgilerini iletti. 

Kaymakam Karabulut’u ziyaret ettiler

İlçe Emniyet Müdürü Zafer Güven ve emniyet personeli Kaymakam Karabulut’u makamında ziyaret etti. Türk Polis Teşkilatının en köklü kurumlarından biri olduğunu belirten Kaymakam Cengiz Karabulut, “Kurulduğu günden bu yana tüm teşkilat mensuplarımız devleti ve milleti için canını ortaya koymaktan çekinmeden büyük fedakarlıklarla mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği, ülkemizin bekası için çalışmaktalar. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı mensuplarının gününü kutluyor, görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize acil şifalar, görevi başında ve emekli olanlara aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

Sezer, ‘Polisimiz çalışmalarıyla halkımızın takdirini kazanmaktadır’

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle İlçe Emniyet Müdürü Zafer Güven’i ziyaret etti. Ziyarette Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıldönümünü kutlayan Başkan Sezer, ‘Toplum huzuru ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışan ve bu konuda önemli başarılara imza atan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıldönümünü kutlar, bu haklı gururu Gölcük Emniyet Müdürlüğü ile paylaşmanın mutluluğunu duyuyorum. Hepimiz biliyoruz ki, Türk Emniyet Teşkilatı ve Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü günün 24 saatinde cesurca, kararlı ve etkin bir şekilde halkın güvenliğini ve huzurunu temin etmektedir. Pandemi sürecinde gece gündüz halkın yanında olan Emniyet Teşkilatımız bu süreçte üstün bir başarı göstermiştir. Her kademesi ile özverili çalışan Gölcük Emniyet Müdürlüğü halkında gönlünde yer etmiş ve takdirini kazanmıştır’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —