Tarih: 13.12.2021 09:59

Emniyet’ten Gölcük, İzmit ve Derince’de UYUŞTURUCU OPERASYONU

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde Gölcük, İzmit ve Derince’de yakalanan uyuşturucu madde miktarlarını kamuoyuna açıkladı.

Yapılan açıklamada, ‘Emniyet Müdürlüğümüzce uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 08.12.2021 ve 09.12.2021 tarihlerinde ilimiz İzmit, Gölcük ve Derince ilçelerinde 4 farklı olayda toplam;

geçirilmiştir. ‘

4 şahıs serbest bırakıldı, 3 şahıs tutuklandı

Açıklamanın devamında, ‘Yakalanan ve sokak satıcısı olduğu değerlendirilen K.Ç., N.Y., M.T., Y.K.Ü., B.K., T.G. ve Ş.F.O. isimli 7 şüpheli şahsın TCK 188 kapsamında işlemleri tamamlanmış ve Adli Makamlara mevcutlu olarak sevk edilmiş olup, B.K., T.G., Ş.F.O. ve K.Ç. isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest kalmış, N.Y., M.T. ve Y.K.Ü. isimli 3 şahıs Adli Makamlarca tutuklanmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak,ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —