Tarih: 13.03.2024 13:44

En Güzel Ramazan Sofraları DEĞİRMENDERE YALI EVLERİ’NDE YAŞANIR

Facebook Twitter Linked-in

En Güzel Ramazan Sofraları

DEĞİRMENDERE YALI EVLERİ’NDE YAŞANIR

On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı tüm bereketiyle başladı. Gölcük Belediyesi’nin %100 İştiraki olan GÖLAŞ bünyesinde hizmet vermekte olan Değirmendere Yalı Evleri, zengin ve kaliteli iftar menüleri ile Ramazan ayında da misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Yalı Piliç ve Çoban Kavurma menüsü hazırladılar

Gölcük Belediyesi’nin en önemli turizm yatırımlarından biri olan ve hizmet kalitesiyle ön plana çıkan Değirmendere Yalı Evleri, Ramazan ayına özel hazırladığı menüleri ile lezzetli iftar sofralarının buluşma noktası olacak. Gölcük Belediyesi’nin %100 iştiraki olan GÖLAŞ bünyesinde hizmet veren Yalı Evleri, Ramazan ayına özel hazırladığı arklı 2 iftar menüsü ile misafirlerini ağırlayacak. Değirmendere Yalı Evleri; 225 ila 350 TL arasında değişen fiyatları ile kaliteli ve zengin iftar menüleriyle, deniz manzarasına karşı misafirlerini ağırlayacak.

Farklı 2 iftar menüsü hazırlandı

Bu sene müşterilerine 2 ayrı menü hazırlayan Değirmendere Yalı Evleri, her damağa uygun iftar sofraları ile konuklarını karşılayacak. Yalı Evleri, ister kapalı mekanında isterse deniz manzarasına karşı kurduğu sofralarında misafirlerine hazırladığı iki ayrı iftar menüsünde

– Menü 1’de İftar Tabağı (ortalara), Günün Çorbası, Yalı Piliç (Patates püresi ve pirinç pilavı ile beraber) Peynirli Tepsi Böreği, Revani Tatlısı, Ayran-Şerbet-Su-Çay.

-Menü 2’de İftar Tabağı (ortalara), Günün Çorbası, Çoban Kavurma (Patates püresi ve pirinç pilavı ile beraber); Peynirli Tepsi Böreği, Nevzine Tatlısı, Ayran-Şerbet- Su-Çay

REZERVASYON YAPTIRMAYI UNUTMAYIN!

Değirmendere Yalı Evleri’nde eşsiz deniz manzarasına karşı iftar yapmak isteyenlerin ise gün içerisinde rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Rezervasyon yaptırmak isteyenler, 0533 897 02 29 – 0535 300 87 87 numaralı telefonlardan ile iletişime geçebilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —