Tarih: 15.05.2022 12:43

‘En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi’ kapsamında Annelere eğitimler sürüyor GÖLCÜK’TE EĞİTİMLERE DEVAM EDİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

‘En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi’ kapsamında Annelere eğitimler sürüyor

GÖLCÜK’TE EĞİTİMLERE DEVAM EDİLDİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında geçtiğimiz Perşembe günü Gölcük MTAL Toplantı Salonunda 34 Anneye, Gölcük Barbaros İlkokulu Toplantı Salonunda ise 204 anneye En İyi Narkotik Polis Anne Projesi kapsamında eğitim verdi.

İki ayrı okulda anneler bilgilendirildi

Verilen eğitimler hakkında kamuoyuna bilgi veren Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nden şu açıklama yapıldı: ‘Emniyet Müdürlüğümüzce uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında; 12.05.2022 günü saat 11.00’de Gölcük ilçemizde MTAL toplantı salonunda 34 anneye, saat:14.00’te Gölcük ilçemizde Barbaros İlkokulu Toplantı salonunda 204 anneye olmak üzere 2 ayrı eğitim programında toplam 238 kişiye En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi Kapsamında Eğitim verilmiş, Uyuma ve Kades uygulamaları hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelinde Uyuşturucu ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur’ denildi.

Eğitimler her ilçede veriliyor

En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi Kapsamında verilen eğitimlerle çocukların ve gençlerin uyuşturucunun tehlikelerinden uzak tutulması amaçlanıyor. Emniyet Müdürlüğü ekipleri Gölcük ve diğer ilçelerde eğitimlerini sürdürmeye devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —