Tarih: 30.01.2024 10:46

En trend halı ve yolluk modelleri ile AYAZ HALI EVLERE ŞIKLIK KATMAYA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

En trend halı ve yolluk modelleri ile

AYAZ HALI EVLERE ŞIKLIK KATMAYA DEVAM EDİYOR

İlçemizde uzun yıllardır 19 Mayıs Caddesi üzerinde hizmet vermekte olan Ayaz Halı Merinos Halı başta olmak üzere bünyesinde bulundurduğu ünlü markalar ile Gölcük halkına hizmet vermeyedevam ediyor. Evlerinize şıklık katan halı modelleri ile Ayaz Halı göz kamaştırıyor.

Ayaz, “Gölcük halkına en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz”

İlçemizde uzun yılların vermiş olduğu deneyim ile Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde hizmet vermekte olan Ayaz Halı’nın işletmecisi Aydın Ayaz, en trend halı ve yolluk modelleri ile Gölcük Halkına hizmet etmeye devam ettiklerini ifade ediyor. Gölcük Bayiliğini yaptığı Merinos Halı başta olmak üzere bünyesinde bulundurduğu halı firmalarının en güzel ve dikkat çeken modellerini bünyelerinde bulundurduklarını ifade eden Ayaz, evlenecekler ve evini yenileyecekleri mağazalarına beklediğini ifade etti.

“Entrend modelleri bünyemizde bulundurmaya gayret ediyoruz”

Ayaz Halı’nın sahibi Aydın Ayaz, “Ayaz Halı olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Her yıl halı modellerimizde en trend modelleri Gölcük Halkı ile buluşturduk ve buluşturmaya devam ediyoruz. Sektörü yakından takip ediyor ve en trend modelleri bünyemizde bulundurmaya gayret ediyoruz. Her zevke uygun modelimiz mevcuttur. Ayaz Halı olarak her yıl olduğu gibi bu yılda en güzel modellerimiz ile hizmet verirken fiyatlarımızı en makul seviyede tutmaya devam ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —