-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
51,05% 0,10
-
GRAM ALTIN
7329,62% -0,08
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
Encümen’de kiralama ihaleleri yapıldı
Büyükşehir encümeninde çeşitli konular görüşülüp karara bağlanırken Gölcük, İzmit, Karamürsel ve Körfez’deki yerler için kiralama ihalesi düzenlendi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısı Genel Sekreter Hayri Baraçlı başkanlığında gerçekleştirildi. Encümen toplantı salonunda düzenlenen toplantıda kiralama ihaleleri yapılırken çeşitli konular görüşülerek karara bağlandı. Yapılan ihalelerde en yüksek ve en düşük teklif veren firmalar belli olurken kazanan firmaların ihale komisyonunun değerlendirmesinin ardından açıklanacağı belirtildi.
GÖLCÜK, İZMİT VE KÖRFEZ’DEKİ KİRALAMALAR
Gölcük Denizevler Sahil Parkı’nda bulunan kafeterya ve çay bahçesi için düzenlenen ihaleye iki kişi teklif verdi. Açık artırma usulü yapılan ihalede Oğuzhan Yavuz 32 bin TL’lik teklif sunarken Nihat Talay ikinci turda çekildi. İzmit ilçesi Fatih Mahallesi’nde bulunan Kültürel Sosyal Tesis için Kocaeli Ordulular Kültür ve Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına Nurettin Arıcan 7.000 TL’lik teklif verirken Kabaloğlu Mahallesi’ndeki Kent Ormanı’nda bulunan büfe/kafeterya için Rüstem Özgenç 2.750 TL’lik teklif verdi. Körfez ilçesi Hacı Osman Mahallesi’nde bulunan araç park yeri için Çağım Ulaşım Hizmetleri adına Orhan Dede 86.000 TL’lik teklif sundu.
EREĞLİ’DEKİ BALIK YAZIHANELERİ
Karamürsel ilçesi Ereğli Mahallesi’nde bulunan balık yazıhaneleri için de kiralama ihaleleri düzenlendi. 1 No’lu yazıhane için İbrahim Kaldırımcı 7.500 TL, 5 No’lu yazıhane için Dilan Aytaş 7.000 TL, 6 No’lu yazıhane için Aykut Özkan 6.500 TL, 7 No’lu yazıhane için Murat Dursun 10.000 TL, 8 No’lu yazıhane için Suat Dursun 10.000 TL ve kafeterya için Orhan Ersan 4.250 TL’lik teklif verdi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
BÜYÜKAKIN BAŞARILI SPORCULARLA İFTAR YAPTI
CADDEYE DÖKÜLEN YAĞ TEHLİKE SAÇIYOR
TATAROĞLU’NDAN AVUSTURYA’DA ALTIN ZAFER
Güder ailesinin acı günü Abdullah Güder vefat etti
DONANMA MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM
KAVAKLI’DA 1200 KİŞİLİK İFTAR SOFRASI KURULDU
DEPREM HAFTASI’NDA 2 BİN 700 KİŞİYE ULAŞILDI
SİLAH TİCARETİNDEN ARANAN ŞAHSA ŞAFAK OPERASYONU
Yükleniyor



