Tarih: 25.06.2019 12:49

ENES SUBAŞI SERGİSİ SANAT GALERİSİ’NDE

Facebook Twitter Linked-in

ENES SUBAŞI SERGİSİ SANAT GALERİSİ’NDE

Gölcüklü Genç Ressam Enes Subaşı Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde açtığı resim sergisi ile büyük beğeni topladı. Serginin açılışını Gölcük Belediye Başkanı İbrahim Tektaş yaparken, sergi 26 Haziran’a kadar açık kalacak.  

Gölcüklü Genç Ressam Enes Subaşı Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde açtığı resim sergisi ile yine büyüledi. Daha önce 5 aylık çalışmayla, yağlı boya ve kelebek kanatları resim sergisi açan ve çok beğenilen Subaşı bu sefer her birinde ayrı bir hayat hikayesi anlattığı özgün resimlerini Gölcük’ün beğenisine sundu.

TEKTAŞ GENÇ RESSAMI TEBRİK ETTİ

Enes Subaşı Resim Sergisi’nin açılışını ise Gölcük Belediye Başkanı İbrahim Tektaş yaparken, Tektaş, sergiyi gezerek, Subaşı’nın başarılarının devamını diledi. Başkan Yardımcısı Tektaş yaptığı açıklamada, “Yoğun emek harcanarak yapılan çalışmalardan ötürü Sanatçımızı tebrik ediyorum. Sanatçılarımızın, özellikle bu tür farklı çalışmalar yapan kardeşlerimizin her zaman yanındayız, onlara her zaman destek olmaya edeceğiz. Bu anlamda Enes Subaşı kardeşime çalışmalarında başarılar diliyor ve yolunun açık olmasını temenni ediyorum” dedi. Subaşı’nın sergisini 26 Haziran tarihine kadar gezebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —