Tarih: 10.07.2017 14:33

Engellilerin alanını gasp eden sürücülere cezai işlem uygulandı

Facebook Twitter Linked-in

Amiral Sağlam Caddesi ve 19 Mayıs Caddesi üzerinde engelli vatandaşlarımız için ayrılmış alanlara park eden araçlara Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisleri ekipleri tarafından cezai işlem uygulandı.

Engelli sürücüler zor durumda kalıyor

İlçemizde birçok cadde ve sokak üzerinde otopark olmasına rağmen yine yasak olan bölgelere araç sahiplerinin park etmesi ilçemizde birçok trafik aksaklığına da neden oluyor. Engelli vatandaşlarımız için özel ayrılmış bölümlere normal sürücülerin park etmesi engelli vatandaşlarımızı da zor duruma sokuyor. Kendine ait park alanları dolu olduğu için başka bir yere park etmek zorunda kalan engelli vatandaşlarımız normalde herhangi bir ücret ödememesi gerekirken engelli park alanına değil de normal park alanına park ettikleri için kendilerinden park ücreti alındığını ve bu konuda çok mağdur olduklarını dile getirdiler.

“Engellilere ait olan alanları kimse gasp etmemeli”

Duyarlı sürücüler ve vatandaşlar, “Engellilerin alanını kimsenin gasp etmeye hakkı yoktur. Engelliler için ayrılmış olan bu alanlar ne yazık ki birçok zaman engelli olmayan sürücüler tarafından araçlarıyla doluyor. Yetkililerin bu türlü sürücülere cezai işlem uygulamaları bizleri memnun etti. Fakat cezalar daha caydırıcı olmalı” diyerek şikayetlerini dile getirdiler.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —