Tarih: 09.12.2018 11:37

Erbakan Vakfı, Saraylı Çocuk Köyü’nde kalan çocuklar ile bir araya geldi SEVGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Facebook Twitter Linked-in

Erbakan Vakfı, Saraylı Çocuk Köyü’nde kalan çocuklar ile bir araya geldi

SEVGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Erbakan Vakfı Gölcük Temsilciliği Gölcük Belediyesi Sivil Toplum Merkezi’nde düzenlediği kahvaltı programıyla Saraylı Çocuk Köyü’nde kalan çocuklar ile bir araya geldiler ve sevgi alışverişinde bulundular.

Kahvaltı programı Gölcük Belediyesi Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleşti

Gölcük Belediyesi Sivil Toplum Merkezi’nde düzenlenen kahvaltı programına Erbakan Vakfı İl Başkanı Meryem Tan ve Yönetimi, İlçe Başkanı Fatma Şimşek ve yönetimi ile Saraylı Çocuk Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Nazire Gürel ve Saraylı Çocuk Köyü’nde kalan kız öğrenciler katılım sağladı.

Şimşek, “Bizim amacımız çocuklarımıza farklı bir gün yaşatabilmekti”

Saraylı Çocuk Köyü’nde kalan özellikle kız çocuklarımız ile bir araya gelmeyi amaçladıklarını ifade eden Erbakan Vakfı Gölcük Temsilciliği Başkanı Fatma Şimşek, “ Bizim amacımız çocuklarımıza farklı bir gün yaşatabilmekti. Bu nedenle böyle bir kahvaltı programı organize ettik. Kahvaltı programımıza katılan öğrencilerimize naçizane küçük hediyelerimizi verdik ve hep beraber vakıf üyelerimiz ile birlikte hazırladığımız kahvaltımızı yaptık. Sağ olsunlar Erbakan Vakfı  İl Başkanımız Sayın Meryem Tan hanım ve Yönetimi de programımıza katılım sağladılar. Sayın Meryem Hanım öğrencilerimize vakıf çalışmalarımız, Erbakan Hocamızı ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Güzel bir gün geçirdiğimizi düşünüyorum. Kahvaltımızın amacı da zaten buydu. Kız çocuklarımız ile bir araya gelmek ve sevgi alış verişinde bulunmaktı. Çok güzel bir gün oldu” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —