Tarih: 06.03.2019 14:16

Erdoğan Ailesi’nden Murat Demirci’ye tam destek

Facebook Twitter Linked-in

Erdoğan Ailesi’nden Murat Demirci’ye tam destek

Ülkemizde ve ilçemizde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Kavaklı Mahallesi’nden Muhtar Adayı olan Murat Demirci çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. Erdoğan Ailesi seçimlerde Murat Demirci’ye tam destek vereceklerini belirttiler.

“seninleyiz, arkanda değil yanındayız”

Muhtar adayı olduğu günden beri her fırsatta mahalle sakinleri ve esnafları ile bir araya gelen ve projelerini anlatan Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci’ye Kavaklı Mahallesi’nin önemli ailelerinden olan Erdoğan Ailesinden tam destek geldi. Seçimlerde Murat Demirci’ye tam destek veren Erdoğan Ailesi Murat Demirci’ye “seninleyiz arkanda değil yanındayız” dediler.

“İnanıyorum seçimlerden zaferle çıkacağım”

Kavaklı Mahallesi’ni gençleştireceğini ve Gölcük’ün en cazibeli Mahallesi yapabilmek için Mahalle sakinlerinden yetki istediğini ifade eden Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci yaptığı açıklamada, “ Kabalı Mahallesi benim büyüdüğüm mahalle ve mahalleme en iyi hizmeti sunabilmek için mahalle sakinlerimden yetki istiyorum. Mahallemiz için çok güzel projelerimin yanı sıra mahalle sakinlerinin istek ve arzularına göre çok güzel çalışmalara imza atacağımız bir 5 yıl için ben varım. 31 Mart gününe kadar ev ev, kapı kapı gezerek sıkılmadık el bırakmayacağız. Bu süre zarfında bana destek olacağını söyleyen tüm mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum ki 31 mart seçimlerinde zaferle çıkacağım” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —