Tarih: 09.06.2023 13:54

Ergün Ailesinin Mutlu Günü/YAREN ERGÜN LİSELİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Ergün Ailesinin Mutlu Günü

YAREN ERGÜN LİSELİ OLDU

İlçemizin tanınmış isimlerinden olan Fan Pop Çocuk Giyim Mağazasının Müdürü Salih Ergün ile Nurcan Ergün’ün biricik kızları Yaren Ergün Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu’ndan mezun olarak liseli oldu.

“Bugünü gördüğümüz için çok mutluyuz”

İlçemizin en başarılı okullarından biri olan Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu’nda mezuniyet heyecanı yaşandı. Ortaokulu tamamlayıp liseli olan öğrencilerin bu mutlu günlerinde aileleri de yalnız bırakmadı. İlçemizde tanınan ve sevilen ailelerinden olan Fan Pop Çocuk Giyim Mağazası’nın Müdürü Salih Ergün ile Nurcan Ergün’de kızları yaren Ergün’ün mezuniyet heyecanına şahitlik etiler. Bugünü gördüğümüz için çok mutlu olduklarını ifade eden Ergün çifti, kızlarının eğitimi için her zaman tüm imkanları ile arkasında olduklarını ifade ettiler.

“Eğitim hayatında her zaman arkasındayız”

Kızlarının ortaokuldan mezun olduğu için çok mutlu olduklarını ifade eden Salih ve Nurcan Ergün çifti, “Kızımız bugün Ortaokuldan mezun oldu ve inşallah önümüzdeki dönem lise öğrencisi olacak. Kızımızın şu anda hangi liseye gideceğini bilmiyoruz ama eğitim konusunda her zaman yanında olacağız. Kızımızın eğitim ve meslek konusunda en doğru kararı vereceğine inancımız tam. Ailesi olarak bizim tek yapabileceğimiz onun kararlarına saygı duymak ve destek olmak. Kızımızın mezun olduğunu görmek çok güzel bir duyguydu. İnşallah lise ve üniversite mezuniyetlerini de görebiliriz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —