Tarih: 29.08.2021 11:57

Eriklitepe ve Değirmendere Yalı Evleri NEFES ALMA ALANI OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün turizmine büyük katkı sağlayan Eriklitepe Tabiat Parkı ve Değirmendere Yalı Evleri sıcak yaz günlerinde vatandaşların nefes alma alanları oldu.

Vatandaşlardan tam not alıyor

Pandemi sürecinin ve yoğun çalışma stresini atmak isteyen vatandaşlar ilçemizde Eriklitepe Tabiat Parkı’nı ve Değirmendere Yalı Evleri’ni tercih ediyor. Nezih mekanlar, güler yüzlü personeller ile vatandaşların ilk tercih noktalarından olan Eriklitepe ve Yalı Evleri bu konuda vatandaşlardan tam not alıyor.

Doğal güzelliği ile büyük çekim merkezi

Yaz Mevsiminde, doğanın tüm renklerini içinde barındırarak muhteşem bir güzelliğe sahip olan Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkı, şehir ve iş hayatının yorucu atmosferinden tamamen kurtulup, aileniz ve sevdiklerinizle hoşça vakit geçirmenize olanak sağlıyor. Dev kayın ağaçlarının arasında bulunan Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkı Tesisleri, ter temiz havası ve el değmemiş doğal güzellikleriyle siz değerli misafirlerini bekliyor.

Tesislerde adeta yok yok

Eriklitepe Tabiat Parkı Tesisleri’nde, günlük ve uzun süreli tatil yapabileceğiniz bungalov tipi evleri bulunuyor. Ayrıca; restoran, kafe, mangal alanı, mescit, yürüyüş parkurları, oyun ve macera parkı, spor aletleri ve kamp alanı hizmeti de veriliyor. İki oda, bir salon, banyo ve açık mutfaktan oluşan bungalov tipi evlerde, ailenizle birlikte 5 kişi gönül rahatlığıyla kalabilir, mutfak araç gereçleriyle yemeğinizi, isterseniz de mangal keyfi yapabilirsiniz. Restoranın da ise; özel olarak hazırlanmış serpme kahvaltı ve leziz yemeklerden yiyebilirsiniz.

Yalı Evleri yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor

Gölcük Değirmendere Sahili’nde aslına sadık kalınarak yeniden yapılan Tarihi Yalı Evleri, ilçenin çekim merkezi olurken, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Gölcük Değirmendere Yalı Evleri, `Tarih koridoru´ projesi kapsamında restore edilerek yeniden gün yüzüne çıkarıldı. Kültür ve Tabiat Varlıkları Kurulu tarafından alınan onayın ardından aslına uygun olarak restore edilen 12 bina ve cami eski görüntüsünden kurtarılarak, sosyal yaşam alanı haline getirildi. Restore edilen binaların, restoran, kafe, butik otel, sanat galerisi, seramik atölyesi gibi sosyal ve kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapılıyor.

Tarihin ve kültürün bir arada yaşandığı bir mekan

Tarihin ve kültürün bir arada yaşatıldığı bir mekan olan Değirmendere Yalı Evleri Değirmendere sahilinin hemen yanı başında bulunuyor. Otelde kaldığınız zaman denizi seyretme imkanınız bulunuyor. ‘Güneşin en güzel battığı yer neresi’ diye soranlara ‘Burasıdır’ diye cevap verilen Yalı Evleri güzelliği ile ilçemiz turizmine büyük katkı sağlıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —