Tarih: 18.12.2023 13:01

Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebaba İLGİ HER GEÇEN GÜN DAHA DA ARTIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebaba

İLGİ HER GEÇEN GÜN DAHA DA ARTIYOR

Gölcük ‘te cağ kebap denildiği zaman ilk akla gelen adres olan ve ilçemizde 2014 yılından beri hizmet veren Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebaba ilgi her geçen gün artıyor. Erzurum’un gerçek Cağ Kebap lezzetini Gölcüklülerle buluşturan İlhan Usta gördükleri ilgiden oldukça memnun olduklarını ifade etti.

Gerçek Cağ Kebap lezzeti sunuyorlar

45 yıllık deneyimi ile 2014 yılından beri Gölcük halkına gerçek cağ kebap lezzetini sunduklarını ifade eden İlhan Usta, gördüğü ilgiden son derece memnun olduklarını belirtti. Kış aylarının gelmesiyle soba sıcaklığı ile müşterilerini en iyi şekilde ağırladıklarını belirten İlhan Usta, “Hizmet kalitemizi her zaman en üst seviyede tutmaktayız. Yenilenen iş yerimizde müşterilerimize gerçek cağ kebabı lezzetini sunarken, bu lezzeti tüm Gölcük halkının tatması için bekliyoruz” dedi.  

“Tamamen kuzu eti kullanıyoruz”

45 yıllık deneyimi ile 2014 yılından beride ilçemizde gerçek çağ kebap lezzetini sunan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap sahibi İlhan Usta, “2014 yılından beri Gölcük halkına gerçek cağ kebap lezzetini sunuyoruz. Biz bu işi babamızdan öğrendik ve gerçek cağ kebapçısıyız. Zaten cağ kebap Erzurumlu yaptığı zaman cağ kebaptır. Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap olarak tamamen kuzu eti kullanıyoruz. Kuzularımız bütün halde gelir ve işlemesini ve hazırlığını kendi ellerimle yaparım. Kuzularımız günlük olarak Balıkesir’den gelir ve kıvırcık kuzu etini kullanıyorum. Tabi özel marine sosumuz ile gerçek cağ kebap lezzetini hazırlıyoruz. Bu da her geçen gün ilgimizi arttırıyor. Tabi bu durumda bizleri oldukça mutlu ediyor” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —